Menü Bezárás
Afrikai Nemzetek Kupája 2019 Fogadás Szenegál

Afrikai Nemzetek Kupája 2019: Szenegál után Nigéria is elődöntős

Javában tart már az Afrikai Nemzetek Kupája 2019-es kiírása, sőt lassan végéhez ér 2019 utolsó kontinens-viadala. A négy legjobb csapatból kettőt már ismerünk. Holnap folyt. köv.

Az Afrikai Nemzetek Kupája 2019 torna első negyeddöntőjét Szenegál vívta a nem kis meglepetésre eddig menetelő Beninnel szemben. Természetesen Afrika egyik legsikeresebb futball nemzete, Szenegál volt a találkozó esélyese. Benin története során először jutott ilyen messzire. A csoportkörben három döntetlennel mentek tovább: Ghána ellen 2-2-t, Guinea Bissau és Kamerun ellen pedig gól nélküli döntetlent játszottak, hogy aztán a 16 között 1-1-es ikszet követően büntetőkkel ejtsék ki a korábban végső győzelemre is esélyesnek tartott Marokkót.

Beninnel ellentétben Szenegálnak győzelme és veresége is volt: Algériától 1-0-ra kaptak ki a csoportkör második fordulójában, a másik kettőt simán nyerték (2-0 Tanzánia, 3-0 Kenya), a 16 között pedig Ugandát verték nyögvenyelősen. A mérkőzés egyetlen gólját a friss BL-győztes Sadio Mané szerezte. A két csapat a negyeddöntőben is hasonló mérkőzést játszott, ugyanis ezúttal is egyetlen gól döntött: az esélyesebb Szenegál jutott az elődöntőbe. Ellenfelük a holnapi Madagaszkár – Tunézia összecsapás továbbjutója lesz, melyen természetesen Tunézia a favorit, de mint tudjuk, a labda kerek, ha bemegy gól és az összes többi sablon szakkommentátor-szöveg arról, hogy bármi megtörténhet.

Afrikai Nemzetek Kupája 2019 elődöntő: Nigéria biztosan ott lesz

Az elődöntő másik ágának eddigi egyetlen résztvevője Nigéria. Ők Dél-Afrika ellen játszottak egy izgalmas, fordulatokban gazdag mérkőzést, melynek végén ünnepelhettek is egy nagyot. Az első félidőben vezetést szereztek, ám onnantól csúnyán leült a mérkőzés. Kis szerencsével több gólt is szerezhettek volna a 2010-es Világbajnokság házigazdái és a vuvuzela nemzetközi terjesztői, ám csak egyetlen gólra futotta erejükből. A 71. percben tudtak egyenlíteni, hogy aztán az utolsó előtti percben kapjanak egy mindent eldöntő gólt Nigériától.

Így tehát a továbbjutó ellenfele a holnap esti rangadó győztese lesz: este hatkor Elefántcsontpart játszik Algéria ellen. A fogadóirodák szerint ez utóbbi összecsapás esélyese egyébként Algéria. Afrikai Nemzetek Kupája 2019 fogadás: 1.57 Algéria továbbjutására, 2.40 Elefántcsontpart továbbjutására az Unibetnél.

Afrikai Nemzetek Kupája 2019 Fogadás Elefántcsontpart
2015 bajnoka idén is elődöntőbe juthat.

Afrikai Nemzetek Kupája 2019 fogadás: az esélyesek

Ha már Afriai Nemzetek Kupája 2019 fogadás, elemezzük a szorzókat. A torna kezdete előtt a fogadóirodák szerint a legnagyobb esélyes a Mohamed Salah-vezette Egyiptom volt, ők azonban a 16 között elvéreztek, Dél-Afrika verte őket. Egyébént 5.50-es szorzó volt az Unibeten Egyiptom végső sikerére. Afrika második számú csapata az Afrikai Nemzetek Kupája 2019 Tippmix adatai szerint Elefántcsontpart volt szintén 5.50-nel, őket követte sorrendben Szenegál, Ghána, Marokkó, Nigéria, Kamerun és Algéria rendre 6.00-val, 8.00-val, 8.50-nel, 8.50-nel, 15.00-val és szintén 15.00-val.

Afrikai Nemzetek Ligája 2019 fogadás:

  • Szenegál: 2.50
  • Algéria: 4.75
  • Nigéria: 5.00
  • Tunézia: 6.00
  • Elefántcsontpart: 9.00
  • Madagaszkár: 34.00

Közülük ugye Kamerun, Marokkó és Ghána már elvérzett, Szenegál elődöntős, Elefántcsontpart és Algéria pedig egymással küzdhet az elődöntőbe kerülésért. Mára változtak az erőviszonyok: 2.75-szörös pénzt fizetne az Unibet szenegáli siker esetén. A második legesélyesebb Algéria 4.75-tel. Nigéria Afrikai Nemzetek Kupája 2019 oddsa 5.00. Hogyha madagaszkári sikerben bízol, arra érdemes még most tenni pár forintot: jelenleg 34-szeres pénzt fizet. Tudod, a labda kerek, satöbbi.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com