Menü Bezárás
Ibrahimovic

Zlatan: Szétvertem az öltözőt, a játékosok kómában feküdtek

Ibrahimovic rendkívül elégedetlen a csapattársaival, erről beszélt most egy szórakoztató interjúban.

A svéd csatárt rengeteg kritika éri mostanában a pályán és azon kívüli viselkedése miatt. Hallani különböző sztorikat arról, hogy a saját csapattársaival sem bánik kesztyűs kézzel: a maximumot követeli, de rendkívül agresszív módon. A minap erről faggatták Ibrát, aki a szokásához híven viccelődött.

 

Nyilvánvalóan kimutatod az elégedetlenséged, ha valamivel nem vagy teljesen boldog. Nem gondolod, hogy néha túl messzire mész a csapattársaidat illetően?
Nagy nyomást helyezek rájuk, ilyen vagyok, ilyen voltam a Unitednél, Juventusnál, Barcelonánál, Milannál. Ilyen közegből jöttem. Azért vagyok itt, mert sokat akarok, nem pihenni jöttem. Eddig 33 trófeát nyertem, ami valószínűleg több, mint amennyit az MLS játékosok együtt összesen begyűjtöttek, szóval… Bízzatok bennem, tudom, mit csinálok.

Állítólag azóta bocsánatot kértél a csapattársaidtól, azt mondtad, hogy talán túl messzire mentél, legalábbis ők ezt állítják…
A meccs után? Nem. Nagyon sok mindent összetörtem az öltözőben a meccs után.

Szétverted az öltözőt a meccs után?
Igen, szétvertem az egészet. Hívniuk is kellett a mentőket, három játékos kómába került. Utána pedig bocsánatot is kértem, méghozzá a mentősöktől, mert miattam kellett dolgozniuk.

 

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com