Menü Bezárás
Jose Mourinho

Ezért rúgta le Mourinho a One Direction egyik tagját

Michael Sheen, a Twilight, a Masters of Sex és az Elátkozott Leeds United színésze adott választ a történtekre.

Angliában minden második évben megrendezik a Soccer AID névre hallgató jótékonysági meccset, ahol általában angol celebek játszanak külföldi hírességek ellen Robbie Williams főszereplésével. 2016-ban sem volt másként, amikor José Mourinho, a “Világ többi része” csapatának edzője vitte el a showt. A portugál menedzser egy ponton teljesen váratlanul felrohant a pályára, és nemes egyszerűséggel felrúgta Olly Murst, a One Direction nevű popcsapat egyik tagját.

Különösebb indoklás nem érkezett Mourinho részéről, mindenki nevetett egy jót, az esetről készült videó pedig nagyot ment pár napig az interneten, aztán elfelejtődött az ügy. Nemrégiben viszont Michael Sheen színész (Az elátkozott Leeds United, Twilight, Masters of Sex, Éjszakai ragadozók) újra felhozta a témát, aki akkor épp a portugál tréner csapatában lépett pályára, és megmosolyogtató választ adott a történtekre.

“Amikor legutóbb játszottam a Soccer AID-en, előtte edzésen eltörtem a könyökömet. Egyáltalán nem kellett volna játszanom, de mindenképp akartam. Másnap indultam vissza Amerikába, mert épp egy sorozatot forgattunk, én pedig egy teljes hetet kivettem, hogy itt játszhassak.”

“Szóval el kellett döntenem, kockáztassak és játsszak ezen a meccsen törött könyökkel, és ha valami balul sül el, akkor jönnek a csavarok meg a műtét. Nem is szóltam róla senkinek, hiszen ha bárkinek elmondtam volna, akkor kész, vége.”

“Úgyhogy a meccs előtt odamentem az angol csapathoz, akiket ismertem, Paddy McGuinness, Robbie Williams, Johnny Wilkes, John Bishop… Szóval odamentem, mondtam, hogy bocsi srácok, hogy ilyeneket kérek, de eltörtem a karom, és baromi nagy gondban leszek, ha bármi komolyabb lesz vele, szóval csak az első 5-10 percre mennék fel, tudnátok egy kicsit óvatosak lenni velem? Mindenki mondta, hogy persze, nem probléma, természetesen.”

Michael Sheen hatalmasat alakított az “Elátkozott Leeds United” c. filmben

“Az én oldalamon, a balszélen Olly Murs játszott az ellenfélnél. Szóval elkezdtünk játszani, nagyon óvatos volt, minden rendben volt. Aztán letelt 10 perc, 15 perc, 20 perc, és csak nem jöttem le – abszolút az én döntésem volt, túlságosan élveztem, nem sétálhattam le.”

“Szóval láttam, ahogy Olly Murs elgonodolkodik, hogy na álljon meg a menet… Nála volt a labda, rohant felém, és láttam rajta, hogy ennyi volt, nem fog többet óvatoskodni. Én meg csak ott állok, és azon gondolkodtam, hogy mekkora hibát követtem el.”

“Aztán abban a pillanatban, Mourinho, aki akkor a menedzserünk volt, felrohant a pályára, és leszerelte Olly Murst. Mindenki azt hitte, hogy Mourinho bohóckodik, közben meg azért csinálta, hogy megakadályozza, hogy szétzúzzák a könyökömet. Szóval megcsinálta, mindenki imádta, vicces volt, én pedig gyorsan lejöttem, és soha senki sem tudta meg, hogy Mourinho ezzel gyakorlatilag megmentette… talán az egész karrierem.”

forrás: BBC Match of the Day

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com