Menü Bezárás
Mit vezet Karim Benzema

“Az én f*szom egy Ferrari, a te f*szod egy Trabant” – így érvel Benzema

Újabb balhéval jelentkezik a Királyi Gárda kilencese, Karim Benzema, de ezúttal kivételesen nem szexuális töltetű tartalomról van szó.

Ment már végig – állítólag – válogatott csapattársaival közösen egy 16 éves kislányon. Látott már felvételeket egykori válogatottbeli csapattársa, Valbuena házi videójából, keveredett már ezzel kapcsolatban zsarolási botrányba. Ebben az ügyben vádlottként állt bíróság elé, ám végül ártatlannak ítélték. A napokban ismét villant az eddig szerénynek hitt francia csatár 9-es.

Ki a jobb, Benzema vagy Giroud?

Karim Benzema #stayhome kampánya Instagramon zajlott. A francia otthonról liveolós beszélgetést tartott legnagyobb rajongóival közösen. Lehetett tőle kérdezni, a Bajnokok Ligája történelmének 4. legjobb góllövője pedig bőszen válaszolt is ezekre a kérdésekre. Az egyik rajongója azt kérdezte tőle, kit tart jobb játékosnak: a válogatott alapemberét, Olivier Giroud-t, vagy saját magát? Benzema válasza pedig tőle eddig abszolút szokatlan stílusban érkezett.

“Nem illik F1-es autót gokartokkal versenyeztetni”

“Ne keverjük össze. Nem lehet gokarthoz hasonlítani egy F1-es versenyautót. Bírom a srácot, de ebben a történetben én vagyok a Forma1-es. A válogatottban ő is jó, mert olyan kiváló társai vannak, mint Griezmann vagy Mbappé. Teszi a dolgát. Nem vagyok benne biztos, hogy mindenki szereti a játékát.”

Benzema következő titokzatos, metaforikus nyilatkozatához mi is szeretnénk némi segítséget nyújtani. Legközelebb, ha megkérdezik bármilyen összehasonlítással kapcsolatban, elég lesz, ha elmondja:
“Az én f*szom egy Ferrari, a te f*szod egy Tranbant.

Őszintén reméljük hogy a meztelen képeiről elhíresült Giroud is ezzel vágott vissza honfitársának. A balhéra persze megindult az online lincselés, amire ismét csak válaszolt a Real Madrid játékosa.

“Csak az igazat mondtam, az persze senkit nem érdekel, mit mondtam arról, hogy mi mindent megtesz a francia válogatottért. Csak arra emlékeznek, hogy én az F1-ben versenyzek, ő meg a gokart pályán. De azt gondolom, ez az igazság. Ha engem hasonlítanának a brazil Ronaldohoz, akkor ő lenne a Forma1-es, én meg a gokart pályán lennék. Ez ilyen.”

Forrás: Instagram

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com