Menü Bezárás
Gareth Bale Real Madrid Transfer

Zidane sztárjátékosa mihamarabbi távozásában reménykedik

Hajnal kettőkor felkészülési mérkőzést játszott a Bayern München ellen a Real Madrid. Zidane már a kerettel is üzent, a kegyelemdöfést viszont csak a mérkőzést követően adta meg.

A Real Madrid idei első felkészülési mérkőzésén 3-1-es vereséget szenvedett, ezt követően a madridisták egy jelentős része azonban mégis örömmámorban úszott. Ennek oka Zidane nyilatkozata, aki gyakorlatilag kiebrudalta Gareth Balet a csapatából, akit egyébként nemhogy a kezdőbe, mégcsak a keretbe sem nevezett a Bayern elleni mérkőzésen:

“Azért nem neveztem a keretbe, mert a klub az eladásán dolgozik. Ezért nem is játszott. Majd meglátjuk, mi történik a napokban. Lehet, hogy már holnap elmegy. Ha így történne, az lenne a legjobb. Mindenki érdekében reméljük, hogy minél előbb sor kerül a transzferre. A csapat már az új klubjával egyeztet.”

“Semmi személyes. Azért tesszük ezt meg, mert meg kell tenni. Nincs vele semmi bajom. Döntenünk és változtatnunk kell, ennyi a történet. Mindenki tisztában van a helyzettel. Nem tudom, hogy 24 vagy 48 óra múlva fog megtörténni, de meg fog történni, ez minden fél érdeke. Az élet ilyen. Beszéltem a klubbal, döntéseket hozunk. Ezt a döntést az edzői stáb és a játékos közösen hozta meg. Meglátjuk, hogy alakul.”

Az egyetlen kérdés az maradt, hogy hova megy Gareth Bale. Egyes források azt rebesgetik, hogy a Pogba-üzlet részeként költözhet Manchesterbe a velszi bárd.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com