Menü Bezárás

“Zidane szégyentelen!” – Bale ügynöke visszavág

Zidane hajnali nyilatkozata nem nyerte el Gareth Bale ügynöke tetszését.

A walesi válogatott ügynökét az ESPN kérdezte Zidane nyilatkozatával kapcsolatban. A francia edzőhöz hasonlóan, Jonathan Barnett sem fogta vissza magát. Tovább pörög a legújabb madridi szappanopera.

“Zidane szégyentelen, hogy így mer beszélni egy olyan játékosról, aki oly sokat tett a Realért. Ha és amikor Gareth távozik, az azért lesz, mert ezt kívánja majd a játékos érdeke. Ehhez semmi köze Zidane nyomásgyakorlásának.”

Bale új klubjáról, illetve a Real Madrid tárgyalópartnereiről nem nyilatkozott a játékos ügynöke. Az ESPN azonban megkérdezte a Tottenham edzőjét is, hátha Bale régi klubja lehet Bale új klubja.

Zidane megmutatta Balenek az ajtót.

Pochettino: “A keret összeállítása nem az én dolgom”

Mauricio Pochettino, a friss BL ezüstérmes edző azt a kérdést kapta, hogy a Tottenhamre utalt-e Zidane reggeli nyilatkozatában. A francia ugyebár arról beszélt, hogy 1-2 napon belül hivatalos lehet Bale átigazolása, hiszen előrehaladott tárgyalásokat folytat a klub egy másik együttessel. Az argentin manager a következőt mondta:

“Olvastam Zidane nyilatkozatát, de nem tudom melyik csapatról beszélhetett. Nem kaptam erről információt az elnöktől. Nem tudom, hogy velünk tárgyalnak-e, avagy sem. Ez nem az én dolgom. A lehető legjobb keret összeállítása az elnök dolga.”

Ez alapján akár azt is hihetnénk, Pochettino Zidane székére pályázik, Florentino Pérez elnök ugyanis híresen szereti az ilyen mentalitású edzőket.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com