Menü Bezárás

Újabb korábbi Barcelona játékos köthet ki Japánban

Egy éven belül ő lehet a negyedik.

Thomas Vermaelen barcelonai szerződése június 30-án járt le és jelenleg szabadon igazolható. Annak ellenére, hogy már nem tartozik a klub köteléke közé jelenleg ő is a Távol-keleten tartózkodik, ráadásul ugyanabban a hotelben szállt meg mint a katalán klub és a japán Vissel Kobe. A lap szerint utóbbihoz hamarosan aláír a világbajnok bronzérmes és négyszeres spanyol bajnok hátvéd.

A lap szerint a játékos bejelentése szombatra eshet, így nem kizárt, hogy már be is mutatkozhatna aznap egy felkészülési mérkőzésen, pont korábbi klubja ellen. A Vissel és a Barcelona közötti viszonya rendkívül erőssé vált az elmúlt években. A japán egyesület tulajdonosa az a Hiroshi Mikitani aki birtokolja a Rakutent is, a katalánok első számú szponzorát.

Nem Vermaelen lenne az első játékos, aki korábban megfordult a Barcelonában és úgy igazolna Japánba: legelőször ezt Andrés Iniesta tette 2018 júniusában. Fél évvel később követte őt David Villa, majd márciusban Sergi Samper. A belga válogatott hátvéd 53 alkalommal lépett pályára a katalánoknál, ez idő alatt összesen 10 trófeát gyűjtött be.

 

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com