Menü Bezárás
Gareth Bale Real Madrid Transfer

Úgy tűnik, megvan Bale klubja

A klub tulajdonosai birtokolják az Inter csapatát is.

A Marca értesülései szerint Gareth Bale végül Kínába igazol, ahol a Jiangsu Suning játékosa lesz. Bár a walesi támadó így is a világ egyik legjobban fizetett játékosa heti 600 ezer fontos bérével úgy tűnik, hogy a Távol-Keleten ez az összeg csak növekedni fog. Ha minden igaz nem is keveset, hiszen nagyjából hetente 1 millió fontot fog zsebre tenni a négyszeres Bajnokok Ligája győztes támadó.

Ha a pletykák igazak, akkor a bejelentésre is hamarosan sor fog kerülni, mivel a kínai átigazolási piac szerdán már bezár. Bale csapattársai közt tudhatja majd a frissen bejelentett Mirandát, Alex Teixerát, Édert és Palettát is. Arról viszont egyelőre nem szólnak hírek, mekkora összeghez jut ezzel a Real Madrid.

Fogjuk még látni Balet Európában focizni?

Bár egészen apró, de a transzfer bejelentését követően is meg lehet az esélye annak, hogy Gareth Balet mégis európai csapatban láthassuk jövőre. Ennek pedig az oka, hogy a Jiangsu Suning tulajdonosai birtokolják az olasz Internazionalét is. Bár amikor a kínai üzletemberek megvásárolták a milánói klubot, nem rejtették véka alá, hogy szeretnék kulcsjátékosaikat – Alex Teixeirát és akkoriban még Ramirest – kölcsön adni Olaszországba, ám végül semmi sem lett ezekből az üzletekből. Végül mindösszesen az ausztrál középhátvéd, Trent Sainsbury töltött egy fél szezont az Internél, ahol összesen 19 percet töltött a pályán.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com