Menü Bezárás

Szomorú az igazság: Malcomot FIFA-szokásairól kérdezték

Őszinte volt…

A minap megkérdezték a Barcelona támadóját Malcomot, hogy a népszerű focis videójátékban, a Fifában mikor klubját irányítja a pálya jobb vagy baloldalán játszatja magát. A 22 éves válaszában minden benne van, hiszen csak annyit felelt: “A kispadon.”

Malcom eddigi barcelonai karrierje eddig nem úgy sikerült ahogy tervezte. Annak ellenére, hogy 40 millió euróért vásárolták meg a katalánok, 24 alkalommal lépett pályára, viszont alig 1000 percet tölthetett ott. Ez idő alatt így is 4 gólra volt képes többek közt a Real Madrid és az Inter ellen. A támadó eddig sem szerepelt Ernesto Valverde terveiben, erre lehet következtetni abból, hogy Josep Maria Bartomeu elnök úgy kommentálta leigazolását bemutatásakor, hogy a piac adta lehetőség volt – valószínűleg nem az edző kérte őt.

A korábbi Bordeux-játékos iránt számtalan csapat érdeklődik, többek közt az Everton, az Arsenal és a Tottenham. Legutóbb a Dortmund érdeklődéséről lehetett hallani, akik kifizetnék érte a klub által kért 40 milliós árát. Malcom barcelonai helyzetét nem segíti, hogy az elmúlt hetekben bejelentették Antoine Griezmann leigazolását és komoly esély van Neymar visszatérésére is.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com