Menü Bezárás
Zidane

Szennylapok: Zidane mindenkit le fog igazolni

Bár még csak két hét telt el azóta, hogy a Real Madrid hazacsábította Zinedine Zidane-t, a lelkes és jól értesült nemzetközi újságírók már tudni vélik, kik azok a játékosok, akiket a francia legenda mindenképpen a csapatában akar tudni. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány nevet, akik a sajtó értesülései szerint közel állhatnak a Királyi Gárdához, de legalábbis Zizou fontos célpontjainak mondhatók.

De Gea
Courtois-ért cserébe fogja lepasszolni a spanyol hálóőrét a Manchester United, állítja a The Sun.

Kanté
A világbajnok középpályás idén írt alá hosszútávú szerződést a londoni klubjával. Ennek ellenére a The Sun szerint a Real Madrid nem fog ilyesmitől visszariadni, és a Juventusszal versengenek a középpályásért.

Pogba
A Manchester United középpályása nemrég lenyilatkozta, hogy egy nap szívesen játszana Zidane keze alatt a Real Madridban, bár Solskjaer érkezése miatt most rendkívül boldog Angliában. A Marca szerint nem sokáig, Pogba ugyanis arra kérte ügynökét, Mino Raiolát, hogy mielőbb szerezzen neki egy repjegyet a spanyol fővárosba.

Eriksen
A Talksport értesülései szerint “rendkívül valószínű”, hogy a dán középpályás a nyártól szintén a Real Madrid csapatát fogja erősíteni.

Zidane
Európa népszerű újságai szerint Zidane egy sztárról sem feledkezik meg

Mbappe
A Marca a France Footballra hivatkozva írja, hogy a Real Madrid Zidane kérésére megkezdte a “Mbappe Hadműveletet”, és világrekord áron csábítják majd a francia szélsőt a spanyol fővárosba.

Hazard
A The Sun szerint már meg is született a megegyezés arról, hogy Eden Hazard (is?) habfehérben folytatja. A Chelsea szemét nagyjából 100 millió fonttal sikerül kiszúrni, Hazard pedig ugyanezen valutában számolva fog 270 ezret keresni a francia legenda kezei alatt játszva.

Fekir
Ebben az ügyben is a The Sun újságírói nyertek bepillantást Zidane buksijába, aki elvileg mindenképp Fekirt szeretné megszerezni a nyáron.

Sterling
Zidane 2015-ben állítólag azt mondta, hogy nyilvánvalóan figyelemmel kísérik Sterling pályafutását. A szavakat 2019-ben kísérhetik tettek a már sokszor emlegetett népszerű vasárnapi brit bulvárlap szerint.

Mané
A Marca úgy tudja, hogy minden fentebb belinkelt cikk ellenére Mané lesz Zidane egyik legfontosabb célpontja a nyáron.

Icardi
Állítólag a Tuttosport vélekedik úgy, hogy Icardi következő állomása a Bajnokok Ligája címvédője lehet.

Európa rendkívül igényes sajtótermékeinek márciusi cikkeit összegezve álljon itt a Real Madrid várható kezdőcsapata a következő szezontól:

A Real Madrid várható kezdőcsapata a következő szezontól Európa szennylapjai szerint
A Real Madrid várható kezdőcsapata a következő szezontól Európa szennylapjai szerint

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com