Menü Bezárás
Kieran Trippier Anglia Válogatott

Oknyomozás lvl ESPN: Trippier spanyolul tanul!

Joao Félixhez hasonlóan Kieran Trippier is adott egy gyors interjút az ESPN riportereinek.

A szigetországból érkező játékosok általában nem szoktak nagy karriert befutni Anglián kívül, Kieran Trippier azonban nagy reményekkel érkezett 2019 BL ezüstöseként 2014 és 2016 BL ezüstöséhez. Motiváltságának zálogaként a nyelvtanulást jegyezte meg elsőként:

“Először is szeretnék megtanulni spanyolul. Szeretnék beszélni a játékosokkal és az edzőkkel, hogy minél több mindent megérthessek. Van magántanárom Madridban. Heti öt alkalommal jár hozzám, alkalmanként nagyjából két órát vesz igénybe. Egy-két hónap múlva talán már spanyolul is csinálhatunk egy ilyen interjút.”

Az angol, aki Anglián kívüli életre vágyott

„Érdeklődött irántam pár klub, de amikor meghallottam, hogy az Atletico Madrid is engem akar, nem maradt kérdés. Remek tapasztalat Spanyolországban, a La Ligában játszani. Mindig is erre vágytam, külföldön akartam játszani. Boldog vagyok, hogy itt lehetek” – mondta az ESPN újságírójának Kieran Trippier.

Az angol szélső hátvéd nagyjából 25 millió euróért érkezett az Atletihez idén nyáron. Fő feladata az ingyen távozó Juanfran pótlása lesz a védelem jobb oldalán.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com