Menü Bezárás

Katalán Ars Poetica: Rakitic nem egy zsák krumpli!

Ivan Rakitic márpedig akkor sem egy zsák krumpli, ha a klubja úgy kezeli őt, mintha csak egy zsák krumpli lenne.

A sztori lényege, hogy egy időben a Barca gyakorlatilag páros lábbal akarta kirúgni Rakiticet, aki végül a csapat tagja maradt. Erről kérdezte őt egy videós interjúban a Mundo Deportivo újságírója, melyre így felelt a horvát középpályás:

“Megértem a helyzetet, de attól még nem egy zsák krumpli vagyok, amivel azt csinálsz, amit akarsz. Velem aztán bármikor bármiről lehet beszélni, de a legfontosabb, hogy olyan helyen akarok lenni, ahol számolnak velem, ahol akarnak és tisztelnek és ahol velem együtt a családom is jól érzi magát.”

Hiába na, Sevillában lehet jobb volt neki.

Márpedig hogyha Rakitic nem egy zsák krumpli, akkor Benzema sem egy Forma 1-es versenyautó. Amúgy szurkolói kérdésekre válaszolva nem úgy viselkedik, mint aki rosszul érezné magát.

Természetesen a világot sújtó járvány sem maradhatott ki a kérdések közül. Erről is szólt néhány szót a majdnem-világbajnok.

“Szeretnék üzenni az egészségügyi dolgozóknak és az egészségünkért aktívan ténykedőknek, a rendőröknek, a tűzoltóknak, a kórházi dolgozóknak, akik lenyűgöző munkát végeznek. Ők a mi hőseink, nélkülük minden sokkal rosszabb lenne.”

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com