Menü Bezárás
Joao Léfix Atletico Madrid

Joao Félix ha felnő, Cristiano Ronaldo szeretne lenni

Az Atletico Madrid történelmének legdrágább játékosa a Real Madrid legendáját tartja példaképének.

Az ESPN-nek adott egy gyors nyilatkozatot a Matracosok 19 éves tehetsége. Ebben az interjúban beszélt az Atleti örökségéről, továbbá arról is, hogy miért igazolt az Atletico Madrid együtteséhez:

“Az Atletinél remek csatárok voltak korábban: Sergio Agüero, Diego Forlán, Fernando Torres, Radamel Falcao… Nagy játékosok és remek csatárok voltak. Magam is szeretnék felkerülni erre a listára, ezért jöttem ide.”

Ezt követően pedig a Királyi Gárda legendájáról kérdezték az Új Cristiano Ronaldot:

“Cristiano ötször nyerte meg az Aranylabdát, ami minden játékos álma. Teljesen nyilvánvaló, hogy szeretnék olyan lenni, mint ő.”

Cristiano Ronaldo egyébként csapattársa is Joao Félixnek a portugál válogatottban, együtt nyerték meg hazájuknak minden idők első UEFA Nemzetek Ligája trófeáját.

Minden idők legdrágább tehetsége?

Joao Félixet idén igazolta le az Atleti, 120 millió eurót fizettek a játékos nevelőegyesületének, a Benficának, illetve további 18 millió eurót világhírű ügynökének, Jorge Mendesnek. Ezzel a 19 éves játékos minden idők egyik legdrágább igazolásává vált.

A Barcelonába távozó Antoinne Griezmann helyére érkezett valamivel drágábban. Kérdés, hogy ő lesz-e a megfelelő pótlás. Cholo Simeone szerint igen. A tehetsége mindenesetre már most megvillant: a Real Madrid elleni felkészülési mérkőzésen két előkészített gólja mellé egyszer maga is betalált, csapata pedig három hétre küldte vakációra a városi riválist.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com