Menü Bezárás

Érik a Bale-Neymar csere?

A The Independent szerint napokon belül robbanhat az átigazolási bomba.

A hajnali Bayern – Real edzőmeccs után Zidane robbantotta fel az internetet. A Galaktikusok edzője kinyitotta az ajtót Gareth Bale előtt, és ország-világ előtt kijelentette: minél előbb távozik a walesi, annál jobb mindenkinek. Zidane azt is elmondta, a klub előrehaladott tárgyalásokat folytat egy másik klubbal, így Bale sorsa napokon belül eldőlhet.

Zidane nyilatkozata alaposan felkavarta az állóvizet. A valószínűleg tudatosan megtervezett üzenet nem is maradt reakció nélkül: Bale ügynöke, Jonathan Barnett szinte azonnal válaszolt. Visszafogottan szégyentelennek nevezte Zidanet. Megkérdezték a Tottenham edzőjét, Pochettinót is, hátha ők szeretnék hazacsábítani a walesit. Az edző azonban érdekes választ adott: ő aztán nem tud semmit a jövő évi keretről.

A The Independent azonban megszellőztetett egy lehetséges alternatívát…

Neymar menni akar, csak kérdés, kinek kell

Mint ismeretes, Neymar közölte távozási szándékát a PSG vezetőségével. Az egész eddigi átigazolási időszak a Neymar-mizériáról szólt.

Mi több, bizonyos értesülések szerint a Barcába vágyik ugyan a játékos leginkább, ám az a lehetőség nem tűnik reális opciónak számára, így alternatív megoldásként az egykori csapata ősi riválisa is szóba jöhet. Pérez elnök évek óta vágyódik a brazil után.

Úgy tűnik, sikerült mindenkinek megfelelő megoldást találni.

Neymar – Bale csere a láthatáron?

A The Independent nem teljesen elvetemült híre alapján a legészszerűbb megoldás a Neymar – Bale csere a PSG és a Real Madrid között. Ez egyértelműen olyan opciónak tűnik, ami első blikkre minden félnek optimális lehet.

Neymar megkaphatná, amire vágyik: galaktikus klubba távozhatna a PSG-től. Bale is egy elismert klubban folytathatná, és nem Kínába kellene távoznia levezetni. A PSG megszabadulhatna balhés braziljától, ráadásul azonnal pótolhatná is egy sztárral, míg a Real pedig az edző által szükségtelennek tartott játékosától válhatna meg végre valahára. Win-win-win-win.

Lose.

Van ugyanis egy darab lehetséges vesztese az üzletnek: Zinedine Zidane, aki sajtóhírek szerint évek óta könyörög Pérez elnöknek, hogy tegyen le végre Neymarról, nincs szüksége rá a csapatnak. Ráadás Neymar posztjára idén jött Galaktikus igazolásként Eden Hazard.
Az Independent Neymarhoz közelálló forrásokra hivatkozik. Zidane reggel arról beszélt, napokon belül bejelenthetik Bale távozását. Ezzel együtt bejelentik vajon Neymar távozását is?

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com