Menü Bezárás

Hivatalos: a Barcelona leigazolta Griezmannt

Frissítés (15:20): Sor került a hivatalos bejelentésre, 120 millió euróért Griezmann a Barcelona játékosa. (fcbarcelona.com)

Az már nyílt titok, hogy a katalán egyesület érdeklődik az Atletico Madrid 28 éves támadója iránt. Az eredeti, tavaszi tervek szerint a Barcelona már július 1-én bejelentette volna Griezmannt, de Neymar lehetséges érkezése felborította a terveket.

A tegnapi napon a La Liga irodájában látták a játékos ügyvédjét az Atletico elnökével, aki valószínűleg kivásárolta a világbajnokot 120 millió eurós szerződéséből – ez az összeg minden bizonnyal a Barcelonától származik. A katalán Sport értesülései szerint a mai napon hivatalosan is bejelentik a játékos érkezését és vasárnap, helyi idő szerint 18 órakor bemutatják őt a Camp Nou közönségének. Ezt követően együtt utazna a csapattal Japánba, ahol be is mutatkozhat újdonsült csapatában a Vissel Kobe és a Chelsea ellen.

120 milliós vételárával Griezmann a világ harmadik legdrágább játékosa lenne, holtversenyben Phillipe Coutinhoval és Joao Félixszel. Évi 17 milliót eurót keresne, mely szezonról-szezonra növekedne.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com