Menü Bezárás
Mario Balotelli Why Always Me

Balotelli ismét villant

Természetesen ezúttal sem a futballpályán csillog az olasz nemzet egykori nagy reménysége. Balotelli Nápolyban nyaralt és megszállta az ihlet: miért is ne fizetne kétezer Eurót egy embernek azért, hogy alsógatyában a tengerbe hajtson a robogójával?

Mario Balotellit két napja kihallgatta az olasz rendőrség. A visszahúzódó, szerény, tiszteletteljes úriember azzal hívta fel magára a kékek figyelmét, hogy kétezer eurót ajánlott egy bár tulajdonosának, ha az a tengerbe hajt robogójával. A férfi elfogadta az ajánlatot, az egykor tehetségesnek tartott hullócsillag pedig videóra vette az esetet. Így telnek a nyaralgatások Szupermárió életében.

Balotelli egyébként az elmúlt fél szezont az Olympique Marseille együttesénél töltötte. Szerződése azonban lejárt azóta, így jelenleg szabadon igazolható. Ha még pár hónapig kibírja a hedonista munkanélküliséget, akkor lesz egy király deal az FM20-ban, habár nyilván nagy médiavisszhangot fog kapni az új klubja. Állítólag jelenleg a Premier Leagueből több klub is érdeklődik iránta – a legfőbb kérőnek a West Ham Unitedet tartják az angol pletykalapok.

A robogós fogadás egyébként csak a legnagyobb jóindulattal férne fel Balotelli legfurcsább ostobaságai közé. Arról az emberről beszélünk, aki darts nyilakkal dobálta akkori csapata ifistáit, aki tüzijátékkal sikeresen felgyújtotta saját fürdőszobáját és akinek mindezek mellett egy egyszerű edzőtrikó felvétele is komoly logikai kihívás.

Szóval érthető, hogy miért is lenne szüksége rá bármely komoly klubcsapatnak.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com