Menü Bezárás
MOL Fehérvár FC Vaduz Felcsút Pancho Aréna 1-0 Európa Liga

Ide nekünk a Frankfurtot is: Vidi 1-0 Vaduz

Győzelem kapott gól nélküli: az alapvető célját elérte a Vidi, de vajon elég lesz ez a következő körre?

A Vidi az első félidőben, már az ötödik percben megszerezte a vezetést Stopira fejesgóljával. Az eredmény az első játékrészben már nem változott, így egy gólos előnyben mehettek pihenőre a fehérváriak. A második félidő elején, az 58. percben Huszti Szabolcsot váltotta a Fradi orra elől elcsalizott ukrán szélső, Ivan Petryak.

A 68. percben Milanov csente el a labdát a figyelmetlen védőtől, és ziccerben Scepovic lőtt a hosszú alsóra, ám a kapus bravúrral védett. A kipattanót pedig elérte ugyan Milanov, de csak szögletet tudott kihozni a helyzetből, így maradt az 1-0. A 80. percben Kovácsik figyelmét tesztelték a vaduziak, a magyar kapus azonban helyén volt és magabiztosan fogta a távoli lövést.

Hét perc hosszabbítás, ki tudja miért

A játékvezető valamiért 7 perces hosszabbítást érzett indokoltnak. Abban a pillanatban ahogy letelt a rendes játékidő, Petryak került ziccerbe, ám 11 méterről sikerült kibombáznia a labdát a stadionból. A 95. percben Milanov rálőtte az általa kiharcolt szabadrúgást, ám erőtlen lövését könnyedén húzta le a hálóőr.

A mérkőzés végeredménye tehát már az 5. percben kialakult, Stopira szerezte az egyetlen találatot. A Vidi következő ellenfele a Flora Tallin – Eintracht Frankfurt párharc továbbjutója lehet. Az odavágón idegenben győztek a németek 1-2-re. A Vidinek viszont idegenben kell majd bebiztosítani először a továbbjutást.

A Vidi mellett a Honvéd is folytatta a magyar csapatok veretlen sorozatát.

 

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com