Menü Bezárás

Upamecanót akarja a Real Madrid

A RB Leipzig középhátvédjével, Dayot Upamecanóval erősítené meg védelmét Zinédine Zidane. A 21 éves franciának 2021 nyarán lejár a szerződése, így a következő átigazolási időszakban valószínűleg az eredeti áránál olcsóbban meg tudnák őt szerezni, azonban így sem lesz könnyű dolguk. Upamecano ugyanis messze a legkeresettebb védekező játékos jelenleg az európai topklubok körében: a Barcelona, a Manchester City, valamint a Bayern München is kinézte már magának. Az AS szerint a madridi klub úgy szabadítana fel neki helyet keretében, hogy megválnának saját nevelésű játékosuktól, Nacho Fernándeztől. A lap szerint Florentino Pérez elnök nagyjából 35 millió eurót szeretne kapni érte, viszont nem tudni, ki fog fizeti ennyi pénzt ilyen időszakban egy olyan 30 éves játékosért, aki alig 600 percet játszott a szezonban.

Ezen kívül olyan kérdés merül még fel a lehetséges átigazolás kapcsán, hogy mi történne a Királyi Gárda tavaly nyári igazolásával, Éder Militaóval. A brazil középhátvéd 50 millió euróért került Madridba, azonban eddig óriási blamának számít. Militao mindössze 6 mérkőzésen lépett pályára kezdőként a bajnokságban. Minden sorozatot figyelembe véve 40 találkozót játszott már le idén a Real, melyek közül 6 alkalommal vereséget szenvedtek el. A Portugáliából érkezett védő ezekből 4-szer végig a pályán volt.

Nem csak a brazil középhátvéd volt az egyetlen igazolás a nyáron, aki nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Luka Jovicsért 60 millió eurót fizettek a Franfkurtnak, és mindössze 2 góllal tudott hozzájárulni a Real meneteléséhez. Hasonlóan gyenge teljesítményt nyújtott Eden Hazard is, aki eddig meg se tudta közelíteni a Chelseaban nyújtott formáját, igaz, őt sérülések is hátráltatták a szezonban.

AS

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com