Menü Bezárás
Neymar

Neymar és a koronavírus

Egyre több futballista fertőződik meg a vírussal, ami már elérte Európa top csapatait is, de mi a helyzet a Paris Saint-Germain-nél?

Neymar egy Instagram posztban mutatta meg követőinek, hogy áll a koronavírussal. A kép tanulsága szerint a brazil szélső alaposan felkészült a járványra.

A brazil ezzel a spéci maszkkal védekezik a fertőzés ellen.

Nem minden játékos veszi ennyire komolyan a helyzetet a francia csapatból. A párizsiak a Bajnokok Ligájában a Dortmund ellen játszottak zárt kapus meccset, melyet meg is nyertek, ezáltal továbbjutva a legjobb nyolc közé. A mérkőzést követően a csapattagok együtt ünnepeltek a Parc des Princes körül összegyűlt szurkolókkal. A játékosok a stadion oldaláról kihajolva hergelték a közönséget. A csapat szélsővédője, Layvin Kurzawa lement az extázisban lévő tömeg közé, ezzel kitéve magát annak a veszélyének, hogy ő is elkaphatja a vírust.

Matthieu Brandely on Twitter

Scène incroyable. Layvin Kurzawa vient devant le Parc des Princes fêter la victoire avec les supporters, présents malgré le huis clos #PSGDOR #liguedeschampions #PSGBVB #COVID19 #coronavirus https://t.co/AUzmH9Bbgl

Arról még nincs hír, hogy ennek lett -e valami következménye a játékost vagy a csapattársait illetően, de valószínű, hogy senki nem díjazta a védő magánakcióját.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com