Menü Bezárás

FUT20: Kiket válasszunk az Icon Swap harmadik szériájából? 2. rész

Nemrégiben elindult a FIFA 20 harmadik évada, ahol ismét van lehetőség FUT Swap lapokat szerezni, melyeket Icon játékosokra válthatunk be. Ebben a szezonban különösen értékes darabokkal bővülhet a keretünk, hiszen megszerezhetjük akár Kaká-t, Zidane-t vagy Maradona-t is! Az első öt lapról szóló elemzésünket itt tekinthetitek meg. Ezúttal a következő öt játékos kártyáját vesszük górcső alá. 

Marc Overmars, LW, (92):

Remek Moments lapot kapott a holland villám is. 96-os sebességével irtózatosan gyorsnak számít, emellett 91-es dribblingj-e és 85-ös shooting-ja is kiemelkedő, főleg, hogy ő is magasabb finishing-gel rendelkezik, mégpedig 87-essel. Ha ez nem elég, a stamina-ja 94-es, így végig tudja robotolni az egész mérkőzést is, hosszabbítással együtt. Ami ellene szólhat, az a 3 csillagos skills, amit 5-ös weak foot-al igyekszik kárpótolni. Overmars lapja egészen remekre sikeredett, rendkívül megkeserítheti ellenfelünk hátvédének életét ha szélen vetjük be, ha in-game formáció váltással CAM pozícióban. Ennek ellenére, mi úgy gondoljuk, hogy Laudrup lapja 9 tokenért erősebbnek számít, de 10 darabért is találhatunk nála jobb játékost…

Frank Lampard, CM (92):

Frank Lampardnak egészen erősre sikerült a Moments lapja. CM pozícióba abszolút megfelelőnek számít a 80-as pace, amelyhez tartozik egy 90-es passing és egy őrületes, 93-as shooting. Egészen elképesztő, milyen jól tüzel “Frenkie” 92-es lapja, az egyik legjobb, amit egy középső középpályástól kaphatunk a játékban. Ezen kívül 96-os stamina-val rendelkezik, ami már csak hab a tortán. Ellene szól ugyanakkor a 74-es defending-je, amely nem számít magasnak az ő posztján, de különösen rossznak ezt az értéket sem mondanánk. Véleményünk szerint ez az egyik legerősebb lap, amelyet kiválthatunk a mostani FUT Swap-ból különösen, hogy érte is mindössze 10 tokent kell “fizetnünk”.

Ruud Gullit, CM (86):

Gullit hírneve talán a legnagyobb a FUT ikonok közül. A játékban mindig is az egyik legkedveltebb lapnak számított, mivel védekezésben és támadásban is 80+-os értékei vannak miközben középső középpályáshoz képest gyors is. Viszont, véleményünk szerint a “baby” verziója nem számít olyan erősnek, mint a 92-es Moments Lampard így mi nyugodtabb szívvel választanánk ki az angolt. A védekezés az egyetlen, ahol jobb tulajdonságokkal rendelkezik a holland. Ezen kívül Lampard 13 értékkel jobban lő, 4 értékkel magasabb a passing-ja, 4-el cselez jobban és 7-el túlszárnyalja még physicality terén is – 18-al magasabb staminával rendelkezik az angol, Gullité mindössze csak 78-as. Mi azon a véleményen vagyunk, hogy persze Gullit-tal sem lehet mellényúlni, de szerintünk nem kérdés, hogy melyik lapot érdemesebb kiváltani.

Paolo Maldini, CB (92):

Maldini 92-es prime lapjáért 13 tokent kell összegyűjtenünk. Ennyiért egy 82-es sebességel és 95-ös védekezéssel rendelkező játékost kaphatunk meg, aki 80-as stamina-val és 82-es jumping-gal rendelkezik. Mindezek mellett kellően magas is, amit a két másik kiváltható középsővédről nem lehet elmondani. Nem érdemes ecsetelni további tulajdonságait, hiszen összességében elmondható, az olasz legenda annyira kiemelkedő – posztjához képest – a két legfőbb tulajdonságában, hogy az egyik legjobb középhátvédnek számít a játékban. Ezzel a lappal nem lehet mellényúlni.

Kaká, CAM (91):

Kaká a FUT Swap harmadik évadának egyik legnagyobb sztárja lesz, ugyanis 15 swapet kell összegyűjtenünk azért, hogy miénk lehessen a brazil aranylabdás. A Milan volt sztárjának minden értéke jónak számít. 91-es sebességgel rendelkezik, a dribbling-je 92, míg passzolási mutatója 88-as értékkel bír. Talán egyedül a lövések terén számít gyengének, ugyanis a shootingja 86-os, melyen belül is 85-ös finishinggel rendelkezik. Ennek ellenére egy igazán erős lapról van szó, aki valószínűleg még a hosszabbítást is bírni fogja, köszönhetően 87-es stamina-jának. Plusz érv mellette, hogy weak footja 4, skillsje pedig 5 csillagos. Valószínűleg ez az egyik legjobb lap, amit lehetőségünk van kiváltani, ennyi tokenért mindenképpen!

Következő alkalommal további öt Icon-t fogunk elemezni a kiválhatók közül, melyben olyanokról is szó esik, mint például Dennis Bergkamp, illetve a mi egyik titkos favoritunk. De hogy ki ő, az kiderül a következő részből!

 

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com