Menü Bezárás

Ezért csúszik De Ligt átigazolása

A középhátvéd jövője még mindig nem tisztázott.

A minap Julien Laurens francia szabadúszó szakíró beszélt az ESPN FC-nek a De Ligt körül kialakult helyzetről. A fiatal hátvédről már egy ideje köztudott, hogy Európa egyik topcsapatánál szeretné folytatni a pályafutását. De Ligtet a világ egyik legnagyobb fiatal tehetségének tartják – nem csoda, hogy a Manchester United, a Barcelona, a PSG és a Juventus is azonnal rávetette magát Mino Raiolára, a játékos ügynökére, és jó sok pénzt nagyszerű szakmai lehetőségeket ajánlottak a holland tinédzsernek. Klubja, az Ajax 75 millió eurót szeretne kapni a játékosért.

Az összeg kifizetésével a PSG-nek és a Manchester Unitednek nincsen problémája, a holland fél a két klub ajánlatát elfogadta.

A gondok a Juventusszal vannak – állítja Laurens. De Ligt ugyanis az olaszokat prefereálja, akik viszont 60 millió eurónál nem szeretnének többet adni érte.

“Szerintem jó esély van arra, hogy az Ajax lassan elveszíti a türelmét, és azt mondja: na várjunk egy percet – a PSG és a Manchester United is megadja az összeget, aki nem, azokkal nem tárgyalunk tovább, De Ligt pedig választhat a két csapat közül, akikkel megegyeztünk.”

“Nem igazán hiszem, hogy az Ajaxnak érdekében áll tovább húzni az időt. Kell nekik a bevétel, azt akarják, hogy De Ligt menjen, aki nagyszerű teljesítményt nyújtott náluk, de már elhatározta, hogy távozik.”

“Szeretnék végre megkötni az üzletet, nem akarnak folyamatosan egyezkedni a Juvéval, se senki mással. Szerintem simán közölhetik az olaszokkal, hogy bocs, mostantól azokkal a klubokkal tárgyalunk, akik hajlandóak kifizetni De Ligt árát, ő pedig közülük választhat majd.”

Forrás: ESPN

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com