Menü Bezárás
Real Madrid Club Brugge 2-2 Champions League

Courtoisnak befellegzett?

Pár hónapja még azt hitte, övé a világ, ma úgy tűnik, hamar véget érhet a madridi karriere. Mi lesz a folytatásban, és ki lesz majd Zidane kezdő kapusa?

Nincs két hónapja hogy magabiztosan posztolt Thibaut Courtois közösségi média felületeire, hogy egyértelmű, ki a Királyi Gárda elsőszámú kapusa. A történet érdekessége, vagy inkább tiszteletlensége abban rejlik, hogy ekkor még Keylor Navas is a csapat tagja volt. Nyilvánvalóan nem a costa ricaira utalt azonban a belga.

Végállomás: Brugge?

A Galaktikusok a Santiago Bernabéu stadionban fogadták ma este az esélytelennek nyilvánított belga Club Brugge együttesét. A kék-feketék, jelezvén egyet-nem-értésüket, már a tizedik percben megszerezték a vezetést Dennis esetlen, csetlő-botló mozdulatával.

Még nagyobb meglepetés volt Modric félpályán eladott labdáját követően, amiből ismét Dennis ugorhatott ki. Picit megbotlott megint – ezúttal nem a labda, hanem a saját lkába zavarta össze szegényt. Ez sem akadályozta meg azonban abban, hogy átemelje az egykor klasszisként teljesítő Thibaut Courtois feje fölött a labdát és 0-2-re módosítsa az állást.

Courtois vagy megsérült, vagy elbúcsúzhat

Két gólos hátrányban vonultak tehát pihenőre Zidane fiai, a francia mester pedig mindenki számára nyilvánvalóvá tette elégedetlenségét a második félidő kezdetével. A háromszoros BL győztes vezetőedző félidőben Nacho helyére behozta Marcelot, illetve lecserélte a kapusát is.

Courtois már nem jöhetett ki a gyepre, hiszen úgy számolt Zidane, hogy a belgák a második félidőben is fognak kapura lőni, ő pedig már nem szeretne több gólt kapni. Behozta Courtois helyére a PSG-től kölcsönben Madridban nyaraló Areolát, aki 45 perc alatt többet védett, mint belga vetélytársa eddig a szezon során.

Kíváncsian várjuk Zinedine Zidane mérkőzés utáni nyilatkozatát.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com