Menü Bezárás

Az Arsenal támadója szétrollkodta a Chelsea bejegyzését

Valószínűleg a Chelsea közösségi oldalának szerkesztői sem voltak arra felkészülve mi fog történni, ha kiposztolnak egy egyszerű képet Twitterre. A mai napon ugyanis megosztottak egy fotót a stadionjukról, a Stamford Bridgeről egy “hiányzik ez a hely” címmel. A bejegyzés bár sikert aratott a szurkolók körében, nem feltétlenül a Kékeknél, ugyanis a poszthoz reagált az Arsenal támadója, Gabriel Martinelli is egy képpel, amelyen éppen igen látványos megy el N’Golo Kanté mellett amihez csak annyit címzett “nekem is”.

A fiatal brazil támadó egyébként kimondottan jó mérkőzést produkált azon a találkozón, hiszen többek közt az ő találatának is köszönhetően az Arsenal képes volt egy pontot elvinni a Chelsea otthonából.

Nem Ő volt az egyetlen, aki viccesen betámadta a Chelsea közösségi felületét. A “topkomment” még így is ahhoz a felhasználó nevéhez fűződik, aki Serge Gnabry képét posztolta “neki is” címmel. Mint közismert, a Bayern München még februárban győzte le ebben a stadionban 3-0-ra a Chelseat úgy, hogy a német támadó kétszer is be tudott találni.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com