Menü Bezárás

FUT20: Kiket válasszunk az Icon Swap harmadik szériájából? 4. rész

Nemrégiben elindult a FIFA 20 harmadik évada, ahol ismét van lehetőség FUT Swap lapokat szerezni, melyeket Icon játékosokra válthatunk be. Ebben a szezonban különösen értékes darabokkal bővülhet a keretünk, hiszen megszerezhetjük akár Kakát, Zidanet vagy Maradonát is! Négy részletre osztva értékeljük a megszerezhető lapokat és leírjuk érdemes-e kiváltanunk az adott játékost. Elérkeztünk az utolsó öt Icon elemzéséhez, az előző tizenötről itt olvashatnak: 1-5.6-10.11-15.

MARADONA, 95 (CAM):

A világ egyik legjobb játékosának 95-ös kártyája most 19 tokenért elérhető. Gyors? Gyors. Jól lő? Miazhogy. Passzolni tud? Nem is akárhogy. Mi a helyzet a dribbling-jével? Hát az, hogy ebben az egyik legjobb az egész játékban (98-as balance, még egy markoló sem tudja arrébb tenni). Med/high workrate-jének köszönhetően minen támadásból aktívan kiveszi a részét. 5*-os trükkmozdulatai kárpótolják a 3*-os jobb lábát. Nem véletlen ugyanakkor, hogy Maradona még aktív éveiben pocakot növesztett, ugyanis erőnléte hagy némi kívánnivalót maga után, úgy ahogy a strength-je is.

VERDIKT: lévén, hogy egy 95-ös játékosról van szó, akinek alig vannak gyengeségei, megér 19 tokent

CANNAVARO, 94 (CB):

Középhátvéd létére kifejezetten gyors, 98-as defendingje egyedülálló a játékban, és az ehhez párosuló 90-es physicality átjátszhatatlanná teszi. Rövid passzai akkor is precízek, ha gyengébbik lábával adja őket. High/med workrate tökéletes egy középhátvéd esetében. Nagyon ritka a védőknél, hogy valakinek olyan jó balance-a legyen, mint Cannavaro-nak. Alacsony játékos ugyan, de mindig is híres volt fejeseiről, és ez a játékba is szépen át lett ültetve, jól ugrik és jól bólint, nem igazán érződik a játékban, hogy csak 176 cm magas. Kijelenthetjük, hogy ő az a hátvéd a játékban, akinek nincs hátrányos tulajdonsága.

VERDIKT: Sokan valószínűleg beérik Maldini-vel is, de aki nem, és inkább Cannavaro-t választja, az biztosan nem fog csalódni, nekünk is ő a kedvenc játékosunk a jelenlegi szériából. Abszolút megér 20 tokent.

CARLOS ALBERTO/CAPITA, 94 (RB):

Cannavaro-hoz hasonlóan minden statisztikája kitűnő, ahhoz hogy saját pozícióján az egyik legjobb választás legyen a játékban. Ritka az, mikor egy gyors védő ennyire jól védekezik és ilyen erős is. Rövid passzai és lövőereje is ritka jó. Mindkét lábával egyaránt magabiztos. Neki egyetlen hátránya van, ami a med/high workrate.

VERDIKT: jó játékos, de szerintünk egy szélsővédő nem ér meg 21 tokent.

GARRINCHA, 94 (RW):

Nem sokan tudják, de a brazil szélső jobb lába hat centiméterrel rövidebb volt, mint a bal, ráadásul a jobb befelé állt, a bal pedig kifelé. Ugyanakkor pont emiatt az elváltozás miatt tudott úgy cselezni, hogy az egész világ a csodájára járt. Ez a játékban is jelen van, őrülten jó a dribbling-je és a sebessége. Mindezek mellett lövései illetve passzai is szinte példa nélkülien tökéletesek. Ami ellene szól az a low/med workrate-je, törékenysége, valamint az, hogy fejjel nem nagyon tud gólokat szerezni, habár ez egy szélsőnél nem sokat számít.

VERDIKT: 21 token egy szélsőért? Talán. A fifás közösség nagy része nem vállalná be, de mi úgy gondoljuk, hogy ha a brazil szélsőt választod, egy teljesen új játékélménnyel fogsz gazdagodni.

Zidane, 91, (CM):

Ami egy támadó szellemű középpályásnál fontos lehet, az mind megvan Zidane 91-es kártyájában. Ezeken belül kiemelendő erőnléte, 5*-os trükkmozdulatai illetve weak foot-ja, med/high workrate-je. Csupán az agilitásával és agressziójával van probléma, de ezek eltörpülnek a többi jó statisztikája mellett.

VERDIKT: Nagyon jó játékos, de mi inkább választanánk Kaka-t és mellé egy Prime Icon Pack-et, amiben bármelyik, a játékban jelenlévő Icon Prime verzióját kinyithatod. Zidane base kártyájáért sokalljuk a 23 tokent.

Ez lett volna hát az utolsó öt Icon játékos kártyájának kivesézése. Holnap délben jelentkezünk egy összefoglalóval a harmadik széria Icon-jainak elemzésével és egy esélylatolgatással a kilenc token-es Prime Icon Pack-el kapcsolatban. Holnap ugyanitt, ugyanígy, ugyenekkor!

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com