Menü Bezárás

FUT20: Kiket válasszunk az Icon Swap harmadik szériájából? 3. rész

Nemrégiben elindult a FIFA 20 harmadik évada, ahol ismét van lehetőség FUT Swap lapokat szerezni, melyeket Icon játékosokra válthatunk be. Ebben a szezonban különösen értékes darabokkal bővülhet a keretünk, hiszen megszerezhetjük akár Kaká-t, Zidane-t vagy Maradona-t is! Az első tíz lapról szóló elemzésünket ittilletve itt tekinthetitek meg. Ezúttal a választható játékosok második felének első öt játékosát elemezzük.

KENNY DALGLISH, 91 (CF):

A skót támadónak már a base kártyája is nagy közönségkedvenc volt, a játék pedig most a három értékeléssel nagyobb verziójának megszerzésére nyújt lehetőséget. A visszavont csatár szerepét betöltő játékos erényei közé tartozik sebessége, szinte hibátlan befejezése és ami csatároknál kulcsfontosságú, az egyensúlya is kiemelkedő. Ami a dribbling statisztikát illeti, ott sem találni kivetnivalót. Mindezek mellett vannak negatívumai is a játékosnak, például termete, amiből következően fejjátéka hagy maga után kívánnivalót. Az erőnlétével is vannak gondok, fáradékonysága miatt a meccs végére már kevésbé lesz aktív és pontos a kapu előtt.

VERDIKT: 16 token sok érte, mindezeknél többet tud pl. Agüero, akinek mostanra jelentősen lement az ára.

DENNIS BERGKAMP, 93 (CF):

Az Arsenal legenda Dennis Bergkamp moments kártyája magasan kiemelkedik a többi közül néhány eszméletlen jó tulajdonságának köszönhetően. Ő rendelkezik a legjobb lövési statisztikákkal az összes icon swap játékos közül, egész gyors, jól lát a pályán, és tűpontos rövid passzokat ad. Mindemellett 4*-os trükkmozdulatai vannak, ugyanúgy 4*-os weak foot mellett. Magas dribbling statisztikái miatt szinte képtelenség elvenni tőle a labdát. Néhány hátránya is van a hollandnak, legfőképp, hogy nem elég erős, és fejelni sem igazán tud. Továbbá workratje med/med, azaz a védekezésből éppenhogy kiveszi a részét, a támadásban viszont nem kellően aktív. A hosszú passzok, ebből következően az indításai sem az igaziak.

VERDIKT: a holland középpályás több poszton is bevethető, megéri érte összegyűjteni azt a 16 tokent.

IAN RUSH, 92 (ST):

Wales valaha volt egyik legnagyobb játékosának megvan majdnem minden tulajdonsága ahhoz, hogy az idei fifa legjobb támadói között lehessen említeni. Szélsebes, magassága ellenére jól ugrik és fejel, fáradhatatlan, 5*-os gyengébbik lába van és hát a lövés…Tipikusan olyan játékos, akivel ha egy az egyben vezeted az ellenfél kapusára a labdát, mindegy milyen gólszerzési lehetőséget választasz, be fog találni. Nagyon kevés dolog van, ami negatívumként hozható fel nála. Ilyen például a passzjátéka, de ami csatároknál fontosabb, és Rush ezekben hiányosságokat szenved az az egyensúly és a 3*-os trükkmozdulatok.

VERDIKT: Ian Rush moments kártyája ajándék 16 tokenért.

RIQUELME, 92 (CAM):

Az argentín zseni kártyája egy igazi playmaker statisztikáival rendelkezik, ami a passzolási és dribbling statisztikákat illeti, és ezek mellé a trükkmozdulatai is 5*-osak. De sajnos mindezek nem tudnak rendesen érvényesülni a játékban low/med workrate-je, lassúsága és törékeny testalkata miatt.

VERDIKT: 18 token nagyon sok érte, ha sikerül ennyit összegyűjtened, akkor mi inkább Bergkampra való beváltását javasoljuk.

PETIT, 92 (CDM):

91-es védekezés és fizikum egy CDM-nek, aki mellesleg jól is passzol. Kell ennél több? Szerintünk nem, de hál’ istennek vannak olyan statisztikái is, amik azok igényeit is kielégítik, akiknek kell. A francia nagy távlövő, és mind rövid, mind hosszú passzai kiemelendőek.Erőnléte miatt a meccs végéig robotolni fog, agresszív játékstílusa és 94-es interception-je azt fogja eredményezni, hogy az ellenfeled nem lesz képes áthozni a félpályán a labdát, mert Petit rászáll mindenkire, mint légy a sz*rra. Egyetlen egy dolog van, ami egy védekező középpályástól elvárható, de a francia nincs birtokában ennek, és ez a jó fej játék.

VERDIKT: abszolút megér 19 tokent, az egyik legjobb választás.

A következő alkalommal az utolsó öt választható icon elemzésével jelentkezünk, sorra kerülnek a “nagyok”, mint például Maradona vagy Zinedine Zidane. Erre már nem kell sokat várnotok, holnap délben már érkezik is a befejező rész.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com