Menü Bezárás
Ezek a kedvenc zenéink a FIFAból

FUT 20: Kiket válasszunk az Icon Swap harmadik szériájából?

Nemrégiben elindult a FIFA 20 harmadik évada, ahol ismét van lehetőség FUT Swap lapokat szerezni, melyeket Icon játékosokra válthatunk be. Ebben a szezonban különösen értékes darabokkal bővülhet a keretünk, hiszen megszerezhetjük akár Kakát, Zidanet vagy Maradonát is! Négy részletre osztva értékeljük a megszerezhető lapokat és leírjuk érdemes-e kiváltanunk az adott játékost. Az első öt Iconról ebben a cikkben esik szó.

Jari Litmanen, CAM, (91):

Litmanen különböző változatai mindig a gyengébb lapokhoz tartoztak. Idei Icon Moments lapja bár kapott egy kis fejleszést sebességben, továbbra sem nevezhető kimondottan erősnek. Ennek ellenére a 93-as lövésével (95-ös befejezéssel rendelkezik!) el tudjuk őt képzelni, hogy CAM poszton csapatunk hasznára tud lenni. Azoknak ajánljuk a 91-es Litmanen lapot, akik keveset játszanak a Fifával de mindenképpen szeretnének kiváltani legalább egy lapot a mostani Swapek közül. Viszont azok, akik többet játszanak és valószínűleg hatnál több tokent terveznek megszerezni, javasoljuk, hogy másik lapot nézzenek ki maguknak.

David Trezeguet, ST, (90):

Trezeguet finoman szólva sem a legerősebb lapok közé. A lövését leszámítva egy értéke sem nevezhető kiemelkedőnek. A sebességével – Litmanen-hez hasonlóan – még meg lehet barátkozni, de a játék szakaszának második felében ez már egy alacsonyabb értéknek számít egy csatár esetében. Ezen kívül 83-as dribbling-je is alacsony, valamint a a passing-ja (74) sem kiemelkedő. Kimondottan gyenge lapnak nevezhető a 92-es Moments Trezeguet, amelyet a 4 csillagos Weak Foot-ja és Skills-je sem ment meg. Mindent elmond róla, hogy a kisebb rating-gel rendelkező Kaká-ért és Dalghlish-ért jóval több tokent kell megszereznünk.

Gennaro Gattuso, CDM, (90):

A 90-es Icon Moments Gattuso az első lap, akit viszonylag nyugodt szívvel tudunk ajánlani olvasóinknak, annak ellenére, Ő sem rendelkezik sok kiemelkedő értékke. Ennek ellenére, nagy erősítés lehet CDM pozícióba, köszönhetően egészen elképesztő védekező mutatóival. Összességében 94-es defendinget kapott az olasz, mely magába foglal egy 97-es interceptions-t is! Továbbá, rendelkezik még egy 91-es physicalityvel – bár a 69-es jumping ezen belül gyengének számít – is, és igazából le lett írva minden, ami mellette szól. A pace-je 75-ös, ami nem nevezhető túlságosan jónak, passingban pedig ezt még egy értékkel (74) alul is tudja múlni. Ennek ellenére Gattuso sok olyan játékos számára erősítést tud jelenteni, akiknek a játéknak még ezen szakaszán sincs meg a megfelelő védekező középpályása. 

Michael Laudrup, CF (92):

A dán ikon lapjai sosem számítottak igazán elit lapnak. Azonban nemrégiben kijött az új, Moments verzió belőle amit a mostani Swap során ki is lehet váltani. Dribbling-je (95) és passing-ja (91) abszolút kiemelkedő, valamint gyorsnak is számít a 90-es pace-jével. Ha ez nem elég, a kapu előtt is meg tudja állni a helyét. Ne csapjon be minket a 83-as lövése, hiszen 86-os befejezéssel rendelkezik, valamint a helyezkedése is 88-as. Összehasonlítva Neymar 92-es, basic lapja 87-es értékekkel rendelkezik ennél a két tulajdonságnál. És ha ez nem lenne elég, még 4 csillagos trükkmozdulatai és gyengébbik lába is van a dán támadónak. Nagyon nehéz rosszat mondani erre a lapra, legfeljebb annyit, hogy 82-es staminájának köszönhetően elfáradhat Weekend Leagueben ha hosszabbításra kerül sor. Összességében viszont mindenképpen Laudrup az egyik, ha nem a legjobb opció abban az esetben ha nem tudunk kétszámjegyű tokent szerezni a szezon során.

Carles Puyol, CB (92):

Bármennyire is tűnik erősnek a Barcelona legendájának lapja, nem az. Bár tény, hogy aki szembe kerül vele azt kétség nélkül megállítja, köszönhetően 98-as(!) védekezésének, 73-as sebességével már a játék megjelenésekor is lassúnak számított volna, március közepén a különböző special lapok megjelenésével ez pedig duplán érvényes rá. Sajnos ez az érték a Fifa 20-ban gyengének számít, amit az ellenfél Ryan Kent és Adama Traoré féle supersubjai pofátlanul ki fognak majd használni nála. Ezen a lapon meccseink mehetnek el, így nem ajánljuk az ő kiváltását.

Következő alkalommal további öt Icon-t fogunk elemezni a kiválhatók közül, melyben olyanokról is szó esik, mint például Maldini és Kaká.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com