Menü Bezárás
Real Madrid CF - A Santiago Bernabeu teljesen üres, de szinte minden Real Madrid mérkőzés teltház előtt zajlik

Filmajánló: Hogyan legyél sikeres sportoló?

A profi focisták életéből mindenki csak a csillogást és a fényűzést látja. Azt, hogy milyen rögös út vezet el idáig, azt szinte soha senki nem emlegeti. Ezért is ér kincset a Gól sorozat első része.

Santiago Munez egy mexikói bevándorló család legidősebb gyermeke. Mindene a foci, ám édesapja szerint inkább igazi munkával kellene törődnie. Álmait azonban nem adja fel, és habár sorra érik durvábbnál durvább nehézségek és egyre nagyobb csalódások az életben, a valódi céljától sosem lehet eltántorítani. Így válnak valóra az álmok, és ha szerencsével is bár, de végül csak sikerül profi focistává válnia. A Gól első része egy kiváló tanmese céltudatosságról, mentális erőnlétről, soha fel nem adásról, mindig győzni akarásról, a profi hozzáállásról. Nem csak futballrajongóknak ajánlott.

Gól 2: A valóra vált álom

Ha simán profi focistává és a Newcastle United közönségkedvencévé válni nem a beteljesült álom egy mexikói bevándorlónak, akkor mégis mi lehet az? Hát a világ leghíresebb klubjába, a Real Madridba igazolni, Ronaldo, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Beckham, Zidane, Figo és a többi Galaktikus közé. A Gól 2. része arról szól, hogy milyen nehézségekkel jár a legmagasabb szint, illetve azt is bemutatja, hogy mi minden lehet hatással a profi sportoló teljesítményére. Ahogy az lenni szokott, a két rész közti minőségbeli különbség szemmel látható, de azért a második rész is jó szórakozás lehet egy karanténba zárt estére. A harmadik részt már csak mazochista hajlamúaknak mernénk ajánlani, vagy talán még nekik sem. Addig is viszont, Gól 2, A valóra vált álom.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com