Menü Bezárás
Ezek a kedvenc zenéink a FIFAból

FIFAzene: Ezeket a FIFA-számokat hallhatod élőben a Szigeten #1

Imádunk Fifázni, még ha általában fel is forr tőle az agyvizünk. A játék viszont nem csak gameplayben erős: évről évre baromi erős trackekkel örvendezteti meg a felhasználóit. Mi is rengeteg előadót ismertünk és szerettünk meg a Fifánan köszönhetően, ezért úgy döntöttünk, csütörtökönként összeválogatunk pár Fifatörténeti csodát nektek. A héten mindjárt többet is! Ma ugyanis néhány olyan előadóval, akiknek volt már nagy FIFA-slágerük, és ezeket a számaikat idén elhozhatják Budapestre a Sziget fesztivál keretein belül. Már persze ha megtartják – koronavírus, pusztulj ki azonnal!

Kezdjük rögtön a Major Lazerrel, akik a FIFA 20 reklámokból, és persze magából a játékból ismert Que Calor-t biztosan eljátsszák majd. Ők a tervek szerint augusztus 7-én játszanak.

A Sziget második napján találkozhatunk az izlandi Of Monsters and Mennel is, akik a FIFA 16-ban szerepeltek Crystals című slágerükkel.

Ugyanezen a napon játszik majd a fesztiválon a Foals is, akiknek az Olympic Airways c. száma a FIFA 09-ben, My Number a FIFA 14-ben, a The Runner pedig az idei szériában, a FIFA 20-ban hallható:

Headliner lesz még a Strokes, akik a rengeteg indie-himnuszuk mellett letették az asztalra a Macchu Pichu-t is. Ez a FIFA 12-ben szólalt meg:

De lesz Foster The People is a FIFA 15-ből:

A felsorolást hamarosan folytatjuk, addig is írd meg nekünk Facebookon a kedvenc FIFA-zenéd, hogy kitehessük. 😉

Főkép:dronepicr / CC BY

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com