Menü Bezárás
A Manchester United stadionja, az Old Trafford

Dobszerda: “Lukaku f*sza a földig ér”

A futball a szurkolókról szól. Épp ezért választunk ki minden szerdán egy-egy érdekes, vicces, esetenként megbotránkoztató szurkolói rigmust, és mutatjuk be a mi kedves olvasóinknak. Ezen a héten a Manchester United szurkolókon a sor, akik korábbi csatárukat, Romelu Lukakut buzdították a lelátókról. A dal fogadtatása enyhén szólva vegyes volt.

A szövege pedig így hangzik:

“Oh Romelu Lukaku / He’s our Belgian scoring genius / with a 24-inch penis / scoring all the goals / bellend by his toes”

A dal szerint Romelu Lukaku tehát a manchesteriek “belga góllövő zsenije”, akinek a farka 60 centis és leér a lábujjáig. A sláger közkedveltté is vált Manchester vörös felében, míg nem a Kick It Out diszkrimináció-ellenes szervezet panaszt nem tett a klubnál. Szerintük a rigmus rasszistának minősült, a sajtóban pedig felmerült, hogy a klubot akár meg is büntethetik, ha a szurkolók tovább éneklik.

Végül Lukakunak is meg kellett szólalnia, aki azt kifogásolta, hogy lassan a médiában többet beszélnek a dalról, mint a játékáról. “Tudom, hogy jót akarnak szurkolók, de lépjünk együtt tovább” – állt a közleményben, amelyben megkérte a drukkereket, hogy hagyjanak fel a rigmus éneklésével.

A szurkolók előjöttek különböző alternatívákkal, amik között szintén voltak gyöngyszemek. Ott volt például a

“He’s our Belgian scoring genius / we can’t sing about his penis / he’s politically correct / offside when he’s erect”

dallam is, ahol arról énekeltek, hogy Lukaku erekciója esetén lesen van, de téma végül kikopott a Stretford Enderek repertoárjából.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com