Menü Bezárás

Így fejezné be a Bajnokok Ligáját az UEFA

Megvan, mikor fejezné be az idei Bajnokok Ligája kiírást az UEFA. A szövetség augusztusban bonyolítaná le a maradék mérkőzéseket, természetesen zárt kapuk mögött. Az első találkozók augusztus 7-én és 8-án kerülnének megrendezésre, ezek a nyolcaddöntő még olyan le nem játszott találkozói lennének, mint például a Manchester City-Real Madrid vagy a Barcelona-Napoli.

Ezt követően következne a maratoni BL: a negyeddöntők első körei augusztus 11-én és 12-én kerülnének lejátszásra, majd azok visszavágóira mindössze három nappal később, 14-én és 15-én. Az itt továbbjutó csapatoknak nem lenne sok ideje pihenésre, mivel az elődöntők már 18-án és 19-én elkezdődnének, hogy a visszavágókat le tudják játszani 21-én és 22-én. A döntőre egy héttel később, augusztus 29-én kerítenének sort, melyet továbbra is Isztambulban, az Atatürk stadionban rendeznének meg – valószínűleg ezt is közönség nélkül.

Az UEFA a jövő héten fogja hivatalos formában a klubok elé terjeszteni a javaslatát. Ha az indulók elfogadják, ilyen forgatókönyv szerint lesz befejezve a Bajnokok Ligájának 2020/21-es kiírása.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com