Menü Bezárás

Idén sincs Negyeddöntő Ronaldo nélkül

Szerda este játsszák a nyolcaddöntő utolsó két mérkőzését. Európa legjobb nyolc csapatából hat már megvan.

Múlt héten óriási meglepetések születtek a Bajnokok Ligájában, hiszen a PSG hiába nyert az odavágón 2-0-ra, a Manchester United drámai végjátékkal 3-1-re nyert egy sokak szerint véleményes (szerintem teljesen egyértelmű) utolsó utáni perces büntetővel.

Sokak szintén meglepetésként gondoltak az Ajax továbbjutására, akik 2-1-es amszterdami vereségükért egy 1-4-gyel vágtak vissza a Bernabéuban.

Hozzájuk csatlakozott még a Romát hosszabbításban kiejtő Porto (szintén VAR, szintén büntető) és a Dortmund együttesét meglepően simán verő Tottenham.

A keddi játéknapon a Manchsester City fogadta a Schalkét. A fordulatos odavágó után, ahogy várni lehetett, hazai pályán nagyon csúnyán megalázták Guardiola fiai a németeket: a gelsenkircheni 2-3 után egy csúfos 7-0 következett, így 10-2-veljut tovább az “angol” csapat.

A PSG és a Real Madrid csúfos bukása után az Atletico Madrid továbbjutását tényleg csak a legromantikusabb alkatok kérdőjelezhették meg. Cristiano Ronaldo ezek közé tartozik. Őt nem érdekelte az odavágón elszenvedett 2-0. Ismét hátára vette csapatát és megmutatta, miért is ő minden idők egyik legnagyobb játékosa: mesterhármasával juttatta tovább a Juventust.

Az eddigi továbbjutók:
Spurs, Ajax, Man Utd, Porto, Man City, Juventus

A szerda este kileckor kezdődő Bayern – Liverpool és Barca – Lyon párharcok győztesei egészítik majd ki a névsort. A negyedöntő sorsolására pénteken délben kerül sor. Semmilyen megkötés nincs, szabad a tánc. Az M4 Sport mellett az UEFA hivatalos honlapja is közvetíteni fogja az eseményt.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com