Menü Bezárás

Újabb lépéssel közelebb került Lautaro Martinez a Barcelonához

A katalán Sport szerint Lautaro Martinez és ügynöke elutasították az Inter ajánlatát, akik szerették volna meghosszabbítani szerződését. A lap szerint a milánói klub évi 4 millió eurós nettó fizetést adott volna neki, azonban ez kanyarban sincs ahhoz az ajánlathoz képest, amit Katalóniában kínálnak neki, számszerűsítve nagyjából 10 millió eurót szezononként.

Az újság kiemeli azt is, hogy nem csak a Barcelona az egyetlen csapat, amely a soraiban akarja tudni az argentin támadót. Ugyanis korábban beérdeklődött az Internél a Real Madrid is, valamint a Premier League-ből két klub, a Chelsea és a Manchester City is tett már korábban lépéseket a leigazolásáért. Azonban úgy tűnik, Martinezt nem érdeklik ezek a klubok. Állítólag a legfontosabb számára az, hogy együtt tudjon játszani válogatottbeli csapattársával és barátjával, Lionel Messivel, aki már többször is lenyilatkozta róla kapcsolatban, hogy bizonyos tulajdonságokban kísértetiesen hasonlít a Barcelona jelenlegi középcsatárjára, Luis Suárezre.

Lautaro Martinez kivásárlási ára 111 millió euró. A Barcelona akkor tudja leigazolni kiszemeltjét, ha kifizetik ezt az összeget vagy akkor, ha az Inter beleegyezik egy vagy két játékos bevonásába az üzletbe. Ha ez megtörténik, a legnagyobb esély arra van, hogy Júnior Firpo és Arturo Vidal kerül Milánóba.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com