Menü Bezárás

Mi lesz veled, Huntelaar?

Lehet, hogy lejátszotta utolsó mérkőzését az Ajaxban Klaas Jan Huntelaar. Holnapig dől el a sorsa.

Az Ajax döntésén múlik Klaas Jan Huntelaar jövője. A Királyi Gárda egykori csatára idén 32 mérkőzésen 10 góllal és 3 gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez. Családja nem szeretné, hogy visszavonuljon, de nem csak tőle függ a dolog.

“Fogalmam sincs, mit akar a csapatom”

“Még mindig nem tudom, mit akar az Ajax. A megegyezés szerint csak erre a szezonra fókuszálunk, és majd utána döntünk a jövőről. Ugyanezt tettük tavaly is. Hivatalosan alá kellett írnom egy új szerződést az új szezon kezdete előtt. Hogy mi lesz, ha az Ajax arra kér, hogy folytassam? Fogalmam sincs. Három opció áll előttem: vagy abbahagyom az egészet, vagy az Ajaxban folytatom, vagy egy másik klubnál” – nyilatkozta Huntelaar.

A 36 éves csatár szerződése június 30-án jár le. A bajnokság szünetel, elbúcsúzni nem volt ideje, hiszen nem számíthatott rá. Ha az Ajax másképp nem dönt, szerződése április elsején automatikusan meghosszabbodik egy évvel. Azonban könnyen előfordulhat, hogy az utánpótlásra építő Ajax Amszterdam jövőre nem nem fog igényt tartani az akkor már 37 éves csatár szolgálataira. Hamarosan kiderül.

Forrás: AD.nl

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com