Menü Bezárás

Lautaro Martinez ügynöke szerint jövőre Barcelonában folytathatja ügyfele

Azt lassan már le sem szükséges írni, hogy Európa élklubjai érdeklődnek az Inter 22 éves argentin középcsatára, Lautaro Martinez iránt. Azonban minden csapat közül úgy tűnik, a Barcelonának van a legnagyobb esélye arra, hogy “El Torro” jövőre az ő mezüket viselhesse. Az eset kapcsán eddig csak releváns sportoldalak írtak, valamint Lionel Messi dicsérte válogatottbeli társát, amikor róla kérdezték. Azonban a tegnapi napon megszólalt Martinez ügynöke is, hol folytathatja ügyfele a következő szezonban.

“Lautaro jelenleg az Inter játékosa, azonban ez hamarosan megváltozhat, mivel valószínűleg Barcelonába igazol. Ő egy olyan játékos, aki bármit elérhet a jövőben.” – nyilatkozta Sergio Zárate, aki hozzátette azt is, a döntés maximálisan Martinez kezében van. A FOX Sport Mexico munkatársai rákérdeztek a Real Madrid érdeklődésére is, melyre Zárate csak annyit reagált, hogy szerinte Lautaro játékstílusa jobban passzol a Barcelonáéhoz.

A Katalánoknak nem lesz egyszerű dolga továbbra sem, ha le akarják igazolni az argentin támadót. A legújabb információk szerint az Inter, egyenesen Antoine Griezmann játékjogát kéri érte. Természetesen Barcelonában van B terv is arra, ha nem sikerülne megszerezni egyik legnagyobb nyári kiszemeltjüket: ebben az Cadena SER szerint Alexander Isakot próbálná magához csábítani a spanyol címvédő.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com