Menü Bezárás

Ezekben a klubokban folytathatja Coutinho

Visszatérhet Angliába Phillipe Coutinho, számolt be erről mai cikkében a katalán Sport. A lap szerint a Chelsea szeretné kölcsönbe a brazil középpályást úgy, hogy a szerződésbe egy végleges vásárlási opciót foglalnának bele, nagyjából 90 millió eurónyi összegért. A két klub állítólag már fel is vette a kapcsolatot egymással, ami nem is csoda, hiszen Barcelonában a nyár egyik legfontosabb kérdése a középpályás helyzetének megoldása lesz. Nem a Chelsea az egyetlen csapat Londonban, aki szívesen látná a Copa America győztes irányítót, a Sport szerint ugyanis José Mourinho is szívesen látná őt a Tottenhamnél.

Azért akadnak Katalóniában olyanok, akik marasztalják még Coutinhót. Ilyen például a januárban kinevezett edző, Quique Setién is, aki szeretné megadni a lehetőséget a klub rekordigazolásának. Ezzel kapcsolatban olyan pletykák merültek fel, hogy Ernesto Valverdével ellentétben Ő nem balszélső támadóként küldené pályára, hanem a szerepköre sokkal jobban hasonlítana ahhoz, amit korábban Andrés Iniesta látott el a klubnál és amiért állítólag le is igazolták őt 2018 januárjában. Ahhoz viszont, hogy Coutinho újabb évet töltsön el a spanyol címvédőnél kevés az esély. Ugyanis a játékos még nem lépett alkalomra 100 alkalommal Barcelonában és ha ez megtörténne, akkor újabb bónusz aktiválódna a szerződésében, a Katalánoknak pedig 25 millió eurót kellene utalnia Liverpoolba.

Ezen kívül, szerepel még egy lehetséges forgatókönyv Coutinho jövőjével kapcsolatban. A Sport egy korábbi cikkében már megírta, hogy az olasz Inter is érdeklődik a középpályás iránt, akinek bevonásával a Barcelonának alacsonyabb összeget kellene fizetnie egyik nagy nyári kiszemeltjéért, Lautaro Martinezért.

Sport

 

 

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com