Menü Bezárás
PSG

Ez lehet Icardi sorsa a nyáron

Úgy tűnik, a Paris Saint-Germain nem fogja a nyáron véglegesen megvásárolni Mauro Icardit. A francia éllovasnak 65 millió eurós opciója van az argentinra, azonban másban látják Edison Cavani utódját – számol be erre az FCInternews.it. A milánói klubbal kapcsolat híroldal megjegyzi, Icardi nem ápol túl jó viszonyt csapattársaival és a vezetőedzővel, Thomas Tuchellel sem.

Ezen kívül, a forrás megemlíti, a csatár abban az esetben se maradna Franciaországban, ha ott számolnának vele. Állítólag Ő és felesége, Wanda Nara is vissza szeretnének térni Olaszországba, azonban az Internél valószínűleg már minden esélyét eljátszotta korábban. Ha minden igaz, két klub érdeklődik iránta: az egyik a Juventus a másik pedig az AC Milan. Eddigi cselekedetei alapján jogosan gondolhatjuk, bőven kitelik a kétszeres olasz gólkirálytól az, hogy jelenlegi klubjának legnagyobb riválisának egyikébe igazoljon. A Juve érdeklődéséről már tavaly nyáron is lehetett olvasni. Az FCInternews szerint sportigazgatójuk, Fabio Paratici már idén is érdeklődött a milánóiaknál és a párizsiaknál egyaránt.

Icardi ebben a szezonban eddig 31 mérkőzésen lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve. Ezidő alatt 20 gólt szerzett és 4 gólpasszt tudott kiosztani, az összes játékperce alapján 98 percenként talál be idén.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com