Menü Bezárás
Atletico Madrid

Az Arsenal és a United is Thomas Partey leigazolásán fáradozik

Hónapok óta kínálja az új szerződést Thomas Partey-nek az Atletico Madrid, de a ghánai középpályás egyelőre nem fogadja el.

Jelenleg is életben lévő szerződése értelmében ugyanis szabadon tárgyalhat bármely klubbal, amely hajlandó lenne kifizetni az 50 millió eurós kivásárlási záradékát. Ez pedig egy Premier League klubnak 2020-ban egy kifejezetten vonzó, alacsony érték. Főleg egy Partey kaliberű labdarúgóért cserébe. Pedig az Atletico nem csak a kivásárlási záradékát, hanem a fizetését is jócskán megemelné. Előbbit konkrétan megdupláznák. Azt szeretnék, ha 2023-ig kötelezné el magát Partey. A Matracosok abban bíznak, hogy a következő hetekben végre sor kerülhet az aláírásra.

Partey dilemmája: Atletico, Man Utd vagy Arsenal?

A mindig jól értesült angol sajtó szerint Thomas egyre messzebb van Madridtól. Na nem azért, mert Ghánában zárta magát karanténba. Állítólag a Manchester United és az Arsenal is szívesen tudná soraiban a piros-fehérek alapemberét.

“Ha akarják, én szívesen maradok!”

“Az ügynököm beszél a klubbal. Néha nem az történik, amit szeretnénk, de remélem minden jól alakul majd. Büszkeséggel tölt el hogy felhívtam más klubok figyelmét is, ez nagyon motiváló hatású. Ettől érzem igazán, hogy jól végzem a dolgomat és folyamatosan javulok. Hogy távoznék-e? Néha ez nem csak a játékos, hanem a klub döntése is. Ha az Atleti akarja, itt maradok, amíg akarnak, aztán pedig meglátjuk, mit teszünk” – mondta a játékos.

Simeone (egyik?) kedvence

Thomas Partey mindenesetre Simeone harmadik legnélkülönözhetetlenebb játékosa. Az idei szezonban 2859 percet játszott eddig. Csak Oblak és Saúl töltött nála több időt a pályán. Vajon kénytelen lesz-e őt is pótolni az Atleti sikeredzője?

Forrás: AS

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com