Menü Bezárás
Teltház a Bernabeuban, a szurkolók rajzolják ki a Real Madrid címerét

A világ összes pénzét költi el a Real Madrid idén is – Rövid sajtószemle

A The Sun De Gea, a Mundo Deportivo pedig Fábian Ruiz érkezését jósolja. 130 millió eurót már el is költött a Királyi Gárda a sajtó szerint. Vajon mi, vagy még inkább ki jöhet még?

Mind korábban megírtuk, a The Sun pletykáit már az egész világ sportsajtója átvette. E szerint idén nyáron újabb offenzívát indít a Real Madrid David De Gea aláírásáért cserébe. Ez a tranzakció potom 70 millió fontjába kerülne a Fehér Balettnek.

Ezzel egyidejűleg a Mundo Deportivo ‘nagyon biztos’ katalán értesülések alapján arról számol be, hogy a Királyi Gárda akár 80 millió eurót is hajlandó lenne áldozni a Napoli középszerű középpályásáért. Fabian Ruizról már hetek óta cikkez a sportsajtó, pedig nem pont hiányposztra érkezne.

Van-e szükség újabb középpályásra?

Amit mi tudunk, az az, hogy bár Modric jövőre már lehet, hogy nem lesz Habfehérben, a posztra azért továbbra is ott van Casemiro, Valverde, Kroos, Isco, James Rodriguez, illetve már-már dörömböl a bejárati ajtón a Real Sociedadban pallérozódó Martin Ödegaard is.

Ezen hírmorzsák mellett érdemes megemlíteni a Pogbával és az Ajax tinisztárjával, Van de Beekkel kapcsolatos pletykákat is. Zidane hiába fedezte fel tehát Federico Valverdét. Az uruguayi a következő évek meghatározó középpályásává nőheti ki magát idei teljesítménye alapján. A katalán és az angol sajtó szerint azonban ezzel sem lehet elégedett a francia szakember. Vajon tényleg a középpálya lehet a Real Madrid legnagyobb gondja?

Forrás: Mundo Deportivo

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com