Menü Bezárás
Pogba

Zidane gyakorlatilag megerősítette: Pogba leigazolásán dolgoznak

Újságírói kérdésre válaszolt a blancók edzője.

A Real Madrid mai sajtótájékoztatóján egy újságíró kerek perec Zinedine Zidanenak szegezte a kérdést: “Pogba lehet az a játékos, akinek az érkezésével lezárja a Real Madrid az idei átigazolási időszakot?”

A francia edző óvatosan válaszolt, de gyakorlatilag megerősítette, hogy továbbra is Pogba aláírásáért küzd a csapata.

“Mindenkire tisztelettel kell lennem, de amit mindenképpen elmondhatok a klub részéről az az, hogy tudjuk, mit akarunk tenni, és

valami még történhet augusztus végéig.

Lehetséges, hogy lesznek változások [a keretben].”- fogalmazott Zidane.

Pogba a nyár elején maga is lenyilatkozta, hogy “új kihívásokra vágyik”, és távozni szeretne. A Manchester United nem szeretne megválni a középpályásától, és csak egy bődületes, 150 millió fontos ajánlaton gondolkodnának el. Itt jöhet a képbe Zinedine Zidane nyilatkozata arról, hogy a lehető leghamarabb meg akar válni Gareth Baletől. A Real Madrid ugyanis a walesi szélső eladásából befolyt pénzből fedezheti Pogba árának egy részét.

Pogba kérői között szerepel még korábbi klubja, a Juventus is. A zebrák vezetőedzője, Maurizio Sarri elárulta, nagyon szereti a szóban forgó játékost, de fogalma sincs a helyzetről, mivel az átigazolások a sportigazgató hatáskörébe tartoznak.

Forrás: goal.com

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com