Menü Bezárás

Videó: Ilyen egy edzés a Bournemouthnál

Mikrofon került a Premier League klub edzőjére – így vezet tréninget Eddie Howe.

Eddie Howe személyét hatalmas tisztelet övezi Angliában. A fiatal menedzser 11 éve, mindössze 30 évesen ült be a főnöki székbe a Bournemouthnál. Ezt megelőzően Howe ifiként is itt nevelkedett, profi pályafutása alatt pedig szintén összesen 11 évet húzott le a Cseresznyéknél. Az elmúlt évtizedben elképesztő eredményeket mutatott fel a klubjánál, képes volt arra, ami az emberek nagy részének legfeljebb csak a FIFA19 karrier módjában sikerülhet: az angol negyedosztályból juttatta fel csapatát a csúcsra, a Premier Leaguebe.

Most egy izgalmas videónak köszönhetően bennfentesként is megfigyelhetjük Howe munkásságát. A menedzsert ugyanis bemikrofonozták, és így vezetett le egy teljes edzést. Baromi érdekes, ahogy a csapatához beszél és motiválja a játékosait, valamint külső szemmel látni, milyen gyakorlatokat végeznek a profi labdarúgók, milyen egy eligazítás az edzőpályán. Az anyagot a Bournemouth Youtube csatornája publikálta:

Magyarországon is készültek ám hasonló videók. A több, mint tíz éve sugárzott, nagy sikerű Lúzer FC című sorozatnak köszönhetően az Eddie Howehoz hasonlóan bátorító és motiváló Urbán Flórián öltözőjébe is betekinthettünk. Jelige: futni kell, ütközni kell, nem okoskodni!

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com