Menü Bezárás
Teltház a Bernabeuban, a szurkolók rajzolják ki a Real Madrid címerét

Sadio Manéval erősítené a Real Madrid támadó harmadát Zidane

A Királyi Gárdának nyilvánvalóan gólerős támadójátékosokra van szüksége. A Mirror értesülései szerint Zinedine Zidane a Liverpool szélső támadóját, Sadio Manét nézte ki magának.

A Real Madrid hívására sosem könnyű nemet mondani, még ha Hernán Cresponak többször sikerült is. Sadio Manét azonban már régóta próbálják összeboronálni a Galaktikusokkal. A Mirror szerint jelen pillanatban ő Zidane legfőbb célpontja a támadójáték megerősítésére, ugyanis a PSG nem lesz hajlandó eladni Kylian Mbappét.

Mennyibe kerülne Sadio Mané?

Mané szerződéséből három év van hátra. Hatalmas előnyből indul tehát a Liverpool, valószínűleg nem olcsón fognak megszabadulni egyik legjobb támadójuktól, ha erre kerül sor. Az angol sajtó 130-140 millió fontos átigazolási összegeket emleget, de ezek természetesen csak kacsák egyelőre.

Korábban is volt már erről szó

Részben Sadio Mané miatt hagyta ott Zidane 2018-ban a Real Madrid vezetői posztját. Teljesen egyértelműnek tűnt, hogy a francia mester Bale eladása mellett Ronaldo megtartásában látta a Királyi Gárda jövőbeli sikereinek alapjait. Emellett rengeteg pletyka szólt arról, hogy Gareth Bale-t Sadio Manéval szerette volna pótolni a labdarúgás legendája. A vezetőség azonban másképp döntött, a többit pedig ismerjük. Akkor nem igazolt Mané Madridba. Vajon idén nyáron költözik a szenegáli?

Forrás: Mirror

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com