Menü Bezárás
Andreas Pereira

Pereira összezuhant a hibája után

Januárban gólt ajándékozott a Burnleynek, de fel kellett állnia a padlóról.

Nyolcmeccses veretlenségi szériát követően először bukott pontokat Solskjaer csapata január 29-én, a Burnley elleni hazai meccsen. A United csúnya gólt kapott a második félidő 6. percében – Andreas Pereira eladta a labdát a pálya közepénél, a hibájából vezetést szerzett a Burnley. Erről a gólról, és a következményeiről beszélt a FourFourTwonak a brazil középpályás.

“Nem láttam az ellenfél játékosát” – magyarázta Pereira. “A meccs alatt aztán nem is gondoltam a dologra sokat, de lecseréltek és végül magamba zuhantam. Nem beszéltem senkivel egy hétig. Egy kicsit magamba néztem, összeszedtem magam, aztán jobban lettem és túljutottam rajta. Tudtam, hogy túl kell esnem a hibámon.”

“Ole mondta, hogy nyugodjak meg és bízzak magamban. Nehéz időszak volt, de végül rendbe jöttem.”

A norvég menedzser nagyra értékeli Pereirát. “Hiszünk a srácban, ezért is kapott egy új szerződést. Tanulni akar, figyel és próbálja a játékába illeszteni mindazokat, amiket mondunk neki. Játszott a PSG elleni idegenbeli meccsünkön, gólt szerzett a Southampton ellen, játszott a Liverpool ellen. Egyike azoknak, akiktől többet várunk ebben a szezonban. Ha adunk neki játéklehetőséget, fejlődni fog.” – ecsetelte Solskjaer.

Pereira több nehéz időszakot is átélt az elmúlt évben. “Az előző szezonban voltak olyan nehézségek, amiken valahogy mentálisan túl kellett jutnom. Jól ment minden, aztán visszaestem és kikerültem a csapatból. Ezt követően Ole adott egy esélyt, beszélt velem, és elmondta, hogy része vagyok a terveinek.”

“Kész vagyok, eljött az időm. Mindegy, hogy nyolcasként, vagy tizesként. A jobb szélen is játszhatok, ahogy Becks tette régen, befelé cselezve, korai beadásokkal. Rengeteg mindent meg akarok mutatni magamból.”

Pereira felkészülési időszakról is pozitívan beszélt. “A tavalyi szezon végén már hiányzott a koncentráció és a trénigek sem voltak olyan kemények. Rossz szájízzel fejeztük be a szezont az utolsó meccsen. Idén az előszezon kezdetén sokat beszéltünk a menedzserrel. Az edzések keményebbek és sok új, fiatal arc van közöttünk. Tudjuk, mit rontottunk el, és tudjuk, mit kell tennünk, hogy előrébb jussunk.”

fourfourtwo.com

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com