Menü Bezárás
Trippier Maguire Angol Válogatott Átigazolási Hir

Mi lesz veled, Maguire?

Korábbi híreinkkel ellentétben úgy tűnik, mégsem mond le olyan könnyen világklasszis áron értékesítendő védőjéről a Leicester City.

Pár napja már úgy tűnt, közel a megegyezés, és Harry Maguire Manchester pirosabbik felébe költözhet, első körben potom hatvan millió fontért cserébe. Jelenleg azonban úgy néz ki, a Leicester City nem hajlandó engedni az angol középhátvéd árából. 2016 Premier League győztese a Scunthorpe ellen játszott felkészülési mérkőzést a Glanford Parkban. Az 1-0-ra megnyert találkozót követően a vezetőedző, Brendan Rodgers nyilatkozott legértékesebb játékosával kapcsolatban.

“Még nem érkezett megfelelő ajánlat”

“A dolog egyszerű. Mi tudjuk, mennyit ér a játékos. Ezt az értékeet még egy ajánlat sem érte el. Amíg ez nem történik meg, addig boldogan marad Leicester játékos. Ő egy világklasszis védő. Szeretnénk, ha maradna, de persze tudjuk és értjük, hogy ha valaki az ő minőségét képviseli, mindig lesznek érdeklődők. Minden elismerésem az övé azonban – a viselkedése példamutató, igazi profi” – nyilatkozta Brendan Rodgers a felkészülési mérkőzés után.

Maguire vagy Manchesterbe megy, vagy marad

Angol sajtóértesülések szerint két komoly kérője akar Harry Maguire-nek, mindkettő Manchesterből. Mindkét klub, azaz a City és a United is képes lenne megfizetni az angol játékosért kért 80 (NYOLCVAN) millió (MILLIÓ) fontos (FONTOS) átigazolási díjat. Pep Guardiola híresen szereti túlárazott védőkkel feltölteni a keretét, de a Manchester United számára is létszükséglet lenne végre frissíteni a védelmen. Hogy sikerül-e bármelyiküknek megegyezni Brendan Rodgersszel és csapata vezetőségével, az még a jövő zenéje. A vezetőedző azonban minden esetre felkészült…

talán ez még egy picit korai…

Maguire, a pótolhatatlan?

A Maguire jövőjét firtató kérdéseket követően a vezetőedző megnyugtatta a klub szurkolóit, hogy pánikra semmi ok, Maguire elvesztése sem elnne a világ vége: “Sok pletyka látott napvilágot róla, azonban nyugodtak vagyunk. Természetesen van vésztervünk, mindig kell legyen egy B terv. Ha elveszítjük Harryt, természetesen nem esünk kétségbe, vannak kiszemeltjeink a helyére.”

Vajon kiket igazolna a Leicester City a Harry Meguire játékjogáért kapott pénzből?

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com