Menü Bezárás

McManaman: “Nem a Barca vagy a Real a világ legjobb klubjai jelenleg!”

“Szerénység! Csak ne tömjénezze magát. Szerénység! Ha valamit szeretek magamban, az a szerénység!” – mondta Bástya elvtárs A tanúban. “Az angol csapatok a világ legjobbjai” – mondta Steve McManaman, a korábbi angol futballista.

A labdarúgástól már réges-rég visszavonult, megfordult játékosként a Liverpool, a Real Madrid és a Manchester City csapatában is, jelenleg pedig a sportfogadás és a lóversenyzés a nagy szerelme. Ez lenne Steve McManaman, aki szerint az angol csapatok jelenleg a világ legjobbjai, nem pedig a Real és a Barca. Ehhez képest persze a Real igazolásairól beszélt, nem pedig a világ legjobb klubjaival kapcsolatos hírek érdekelték.

“Dicséretes, hogy továbbjutott az Atletico, de nem, hogy hogyan”

“Simeone elismerést érdemel, amiért ilyen remek eredményt értek el. Azonban néztem a meccseket, és egyiken sem tetszett az Atletico teljesítménye. Nem szeretem ezt a fajta futballt. Elismerésre méltó, hogy továbbjutottak, de az nem, ahogyan továbbjutottak. Őszintén, szerintem inkább a szerencsének köszönhetik. A Bajnokok Ligájában nem mindig a legjobb csapatok jutnak tovább. Közbeszólhat a szerencse, egy kapus védhet egy hatalmasat, vagy egy játékos összehozhat egy kiállítást vagy egy büntetőt. Jan Oblak, mint mindig, most is kiemelkedő volt. A Liverpoolnak volt vagy harminc helyzete, mégsem tudtak elég gólt szerezni. Adrián hatalmas hibája ráadásul vissza is hozta az Atletico Madridot a mérkőzésbe. Passzolhatta volna jó helyre is, de ő inkább Joao Félixnek adta, aztán még el is csúszott, így vánszorgott el mellette Llorente lövése. A harmadik gólt is védenie kellett, de addigra már úgyis mindegy volt” – mondta az ex-focista.

“Az angol csapatok a legjobbak a világon!”

“A Bajnokok Ligája eredményektől függetlenül is jelen pillanatban az angol csapatok a legjobbak a világon. Nem a Barca, és nem is a Real Madrid! Mindkét csapat frissíteni akarja a keretét, hiszen mindketten csalódást keltő szezont futnak. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy bármi esély lenne arra hogy akár Salah akár Mané a Realba vagy a Barcelonába igazolna. Haalandnak is korai lenne távozni. Boldognak tűnik, rendszeresen játszik és ontja a gólokat. Tapasztaltabbként kellene majd lépnie, kb 200 Bundesliga, s 20-30 Bajnokok Ligája találkozó után. Nem kellene éretlenül azonnal a Real Madridhoz rohannia. Látjuk, mi történik Luka Joviccsal az idei szezonban. Tavaly lenyűgöző éve volt Németországban, most meg szinte labdába sem rúg. Nem kell Haalandnak ez a fajta nyomás. Főleg, hogy a Real Madrid állítólag Kylian Mbappét akarja. Mindketten pedig túl sokan lennének” – tette hozzá a cseppet sem elfogult McManaman.

Forrás: HorseRacing.net

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com