Menü Bezárás
Neymar

“Kib*sz*tt éjszaka” – Neymar válaszolt Rashford bejegyzésére

A mai napon volt az egyéves évfordulója annak a Paris Saint-Germain – Manchester United Bajnokok Ligája nyolcaddöntő mérkőzésnek, amelyen egy utolsó perces tizenegyesgóllal harcolták ki a továbbjutást a vörös ördögök. A találkozót bár sérülés miatt kihagyta a világ legdrágább játékosa, Neymar, ez még nem gördített akadályt számára abban, hogy eltiltassa magát a BL következő kiírásának három mérkőzéséről egy meggondolatlan, dühös hangnemű Instagram bejegyzéssel.

Amilyen kellemetlen élmény volt a mérkőzés a francia csapat játékosai számára, olyannyira pozitív a manchesterieknek. Erről árulkodik Marcus Rashford mai bejegyzése az Instagramon, aki a mérkőzésről töltött fel pár fényképet “Micsoda éjszaka” címmel. Erre érkezett néhány órával később Neymar hozzászólása “kib*sz*tt éjszaka” megjegyzéssel. Az ügy természetesen nem komoly, a brazil ugyanis mondanivalója mellé csatolt két röhögő emojit is, amelyre a Manchester United csatára egy ugyanilyet és egy szívecskés emotikont válaszolt.

Az ominózus bejegyzés és hozzászólás.

Neymarnak a következő héten meglesz a lehetősége arra, hogy végleg elfelejthesse a tavalyi kizúgásukat. Szerdán ugyanis a Dortmund ellen juthatnak tovább a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, ha képesek lesznek ledolgozni 2-1-es hátrányukat a Parc de Princesben.

 

 

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com