Menü Bezárás
Az Old Traffordon játsza meccseit a Manchester United

Kane a Manchester Unitedbe igazolna sajtóértesülések szerint

A Goal.com értesülései szerint Harry Kane nem hisz Jose Mourinho projektjében, és a nyáron megfelelő ajánlat esetén megfontolná a távozást.

A Goal konkrétan megnevezte Kane leendő klubját – ez a Manchester United lenne. A lap forrásai szerint az angol csatár arról ábrándozik, hogy ha a Vörös Ördögök kopogtatnának az ajtaján, nem hezitálna.

Még ha igaz is a hír az angol kapitány ambícióiról, egyelőre ez semmit sem jelent. Solskjaer első számú nyári célpontja több különböző forrás szerint is Jadon Sancho, aki szóban már meg is egyezett a Uniteddel. A norvég menedzser egy-két középpályással is bővítené a keretét, így Jack Grealish és Jude Bellingham szerződtetése is magas prioritást élvez. Ennél fogva minimum kétséges, hogy Ed Wooodward és Matt Judge kiadna több, mint 100 millió fontot Harry Kane aláírásáért. Olcsóbban egy ilyen transzfert úgysem úsznának meg, Daniel Levy nem fogja aprópénzért kiárusítani a legértékesebb játékosát.

Így tehát bármilyen izgalmas is lenne Kane-t az Old Traffordon vörös mezben látni, a United szurkolók egyelőre jobb, ha két lábbal a földön maradnak.

Forrás: goal.com

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com