Menü Bezárás
A Manchester United stadionja, az Old Trafford

Június 8-án visszatérhet a Premier League?

Bizonyos klubok – a közösségi távolságtartás mellett – már vissza is engedték játékosaikat az edzőközpontokba…

Pár napja már beszámoltunk róla, hogy az angol sajtó szerint heteken belül visszatérhet a Premier League. Ezekre a hírekre erősít rá a Goal.com mai értesülése is. Állításuk szerint ugyanis a legerősebb angol klubok pénteken fognak tárgyalni a Kulturális Bizottsággal arról, hogy hogyan és milyen formában lehetne folytatni a bajnokságot.

Azt is megemlítik, hogy a klubok számításai szerint június 8-án folytatódhatnának a Premier League küzdelmei. Ha ez megvalósul, akkor július végére már véget is érhetne a torna. Oliver Dowden, az Egyesült Királyság felelős titkára a Parlamentben a következőket mondta:

“Szeretnénk kiszolgálni a labdarúgó közösséget, ezért kapcsolatban állok a Premier League-gel. Célunk, hogy minél előbb folytathassuk a bajnokságot. Ezeknek a döntéseknek viszont összhangban kell állni a népegészségügyi normákkal.”

Az előzetes hírek szerint a klubok “előszezonja” május 18-án kezdődhetne. Az Arsenal, az Everton és a West Ham már tegnap visszaengedte játékosait az edzőközpontba, a Tottenham pedig a mai napon nyitotta meg annak bizonyos részlegeit. A mérkőzéseket – ha lejátsszák – valószínűleg zárt kapuk mögött, tehát közönség nélkül fogják megrendezni.

Forrás: Goal

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com