Menü Bezárás
Premier League labda

Anglia: Arteta elkapta a vírust, a szövetség meccseket rendezne, a klubok nem

Három teljes órán át úgy állt, hogy a Premier League következő fordulója nézőkkel együtt meg lesz tartva – a sajtóközleményről a BBC számolt be. Az elmúlt órában viszont Mikel Arteta, az Arsenal vezetőedzője bejelentette, hogy a tesztje pozitív lett, megfertőződött a koronavírussal.

Az londoni klub várhatóan minden alkalmazottja karanténba vonul, konkrét intézkedések és további bejelentések holnap délelőtt várhatóak a klub részéről.

“A hír kiábrándító, nem voltam túl jól, ezért teszteltettem magam” – meséli Arteta. “Újra dolgozni fogok, amint az orvosok megengedik.”

A liga tehát megrendezte volna a hétvégi meccseket egytől egyig. Ez már annak fényében is meglepő, hogy a szerdai Arsenal-Manchester City meccset is elhalasztották. Több klubnál is karanténban vannak bizonyos játékosok, a Citynél Mendy, a Leicesternél három meg nem nevezett játékos marad otthon egy darabig. A BBC úgy tudja, a 20 klub közösen próbál megoldást keresni a helyzetre, és a holnapi nap folyamán közösen fogják a forduló elhalasztását kérni.

Spanyolországban már hivatalos, hogy szünetel az első- és másodosztály, Olaszországban szinténFrancia lapok szerint az EB jó eséllyel csak 2021-ben kerül majd megrendezésre.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com