Menü Bezárás

A Milan csatárjával erősítene a Wolverhampton

Patrick Cutronét figyelik a “farkasok”.

Bár Raúl Jiménez remek teljesítményt nyújtott első Premier League-szezonjában (13 gól és 8 gólpassz egy feljutó csapatban) úgy tűnik, a Wolverhampton szeretné még egy támadóval megerősíteni a keretét. Angol lapértesülések szerint már fel is vették a kapcsolatot az AC Milan vezetőségével, hogy leigazolhassák Patrick Cutronét 25 millió euróért.

Annak ellenére, hogy egy rendkívül tehetséges támadóról van szó, a Milannak nem feltétlenül érdeke megtartani 21 éves középcsatárját. Egyfelől, bármekkora jövő is áll előtte, jelenleg nem közelíti meg másik támadójuk, a 23 éves Krzysztof Piatek szintjét akit januárban igazoltak a Genovától. Piatek eddigi milánói karrierje alatt 18 bajnoki mérkőzésen 9 gólig jutott, egész évnyi teljesítményét figyelembe véve pedig 22-ig, mellyel Cristiano Ronaldót is megelőzve harmadik tudott lenni az olasz góllövőlistán. Másfelől, az FFP miatt a milánói csapatnak szüksége van a játékoseladásokra. Többek közt ennek a szabálynak köszönhetően kellett visszamondaniuk az idei Európa Liga szereplésüket is.

Cutrone eddig összesen 90 alkalommal léphetett pályára a Milan nagycsapatában, ez idő alatt 27-szer talált be. A Serie A 2018/19-es kiírásában 34 mérkőzésen csak 3 találatig jutott, igaz abszolút epizódszereplőnek számított a maga 1400 percével.

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Hasonló cikkeink:

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com