Menü Bezárás
Jadon Sancho, a Dortmund játékosa jelenleg a Manchester United célkeresztjében van

A koronavírus-járvány árnyékában a Manchester United szép lassan behúzhatja Jadon Sanchót

Az elmúlt hetek-hónapok egyik legjelentősebb beszédtémája Jadon Sancho potenciális érkezése az Old Traffordra.

A Bleacher Report például arról írt, hogy Sancho Twitteren megosztott egy cikket, amelyben Rio Ferdinand arról beszélt, mennyire tökéletes igazolás lenne a fiatal szélső a vörös ördögök számára.

A lapok gyakran előveszik azt a tényt is, hogy Sancho közeli barátja Marcus Rashford. A United támadója nemrég arról is nyilatkozott, hogy kifejezetten örülne, ha klubszinten is együtt játszhatna válogatottbeli társával – írja a Talksport.

A legrészletesebb információkkal viszont ezúttal is a mindig jól értesült Fabrizio Romano újságíró látta el a világot. Ő azt állítja, Sancho ügynöke és a Manchester United közösen dolgoznak az angol játékos szerződésén már január óta, folyamatos kapcsolatban vannak a felek. A United a Dortmunddal is tárgyalt, de a koronavírus-helyzet miatt a személyes találkozók és az egyeztetések egyelőre szünetelnek a német klubbal. Az egyetlen akadály Sancho vételára lehet, a Dortmund ugyanis foggal körömmel ragaszkodik a 100 millió font feletti összeghez. A United különböző sajtóértesülések szerint 90 millió fontos ajánlatot fog tenni a játékosért, amikor erre lehetőségük lesz, mivel ő az elsőszámú nyári célpontjuk. 

No Title

No Description

A kép forrása: Flickr

Tetszett? Dobj ide egy lájkot:

Nézz be hozzánk minden nap a legfrissebb foci hírekért!

Szerzői jogok | Impresszum
Kezdőtizenegy.com